Discord hesabım çocuk güvenliği hatasıyla kalıcı askıya alındı, itirazım neden incelenmiyor?

Şimdi, 2 gün önce hesabım kalıcı askıya alındı. Benim bir tane sunucum vardı, kişisel amaçlarda kullandığım, günlüktür, fotoğraf arşividir, eğitimdir, o tarz şeyler için kullanırım, zararı yok, tek ben varım sunucuda. Askıya alındığı gece tahmini 50-60 tane screenshot vardı, içeriği eğitimle ilgiliydi. Ben hepsini art arda sunucumdaki kanallara attım, tabii yükleme sınırı 10 olduğu için hepsini yüklenmeden 10'ar 10'ar gönderdim, çok geç yükleniyordu tabii, herhalde spam sanıldı ve birden çocuk güvenliği sebebiyle sınırsız askıya alındı. Ben düzgünce itiraz formu doldurdum, talep oluşturdum, 2 gün sonra baktım solved (çözüldü) yazıyordu ama ne mail ne de forma yanıt geldi. Ben ilgilenilmedi diye mesaj atıp talebi tekrar açtım ama 1 saat geçmeden mesaj yazmadan tekrar solved (çözüldü) yazıp kapamışlardı talebi. Anlamıyorum, niye ilgilenilmiyor, incelenmiyor, hesabım, kötü bir şey yapmadım, kendi kişisel amaçlarım için kullanıyordum, bot vs. bir şey yoktu ama birden askıya alındı, üstüne ilgilenilmiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen olsun.
Güncellemeler
4 gü
İtiraz formunu güzelce ve ingilizce yazmıştım bu arada
Güncellemeler
4 gü
Başlık değişmiş haksız yere alındı bilginis3
Discord hesabım çocuk güvenliği hatasıyla kalıcı askıya alındı, itirazım neden incelenmiyor?