Şimdi, 2 gün önce hesabım kalıcı askıya alındı. Benim bir tane sunucum vardı, kişisel amaçlarda kullandığım, günlüktür, fotoğraf arşividir, eğitimdir, o tarz şeyler için kullanırım, zararı yok, tek ben varım sunucuda. Askıya alındığı gece tahmini 50-60 tane screenshot vardı, içeriği eğitimle ilgiliydi. Ben hepsini art arda sunucumdaki kanallara attım, tabii yükleme sınırı 10 olduğu için hepsini yüklenmeden 10'ar 10'ar gönderdim, çok geç yükleniyordu tabii, herhalde spam sanıldı ve birden çocuk güvenliği sebebiyle sınırsız askıya alındı. Ben düzgünce itiraz formu doldurdum, talep oluşturdum, 2 gün sonra baktım solved (çözüldü) yazıyordu ama ne mail ne de forma yanıt geldi. Ben ilgilenilmedi diye mesaj atıp talebi tekrar açtım ama 1 saat geçmeden mesaj yazmadan tekrar solved (çözüldü) yazıp kapamışlardı talebi. Anlamıyorum, niye ilgilenilmiyor, incelenmiyor, hesabım, kötü bir şey yapmadım, kendi kişisel amaçlarım için kullanıyordum, bot vs. bir şey yoktu ama birden askıya alındı, üstüne ilgilenilmiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen olsun.
Güncellemeler
4 gü
İtiraz formunu güzelce ve ingilizce yazmıştım bu arada
Güncellemeler
4 gü
Başlık değişmiş haksız yere alındı bilginis3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok geçmiş olsun! 😔 Gerçekten çok can sıkıcı bir durum bu. İnsan kendi halindeki sunucusunda böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırıp kalıyor. Büyük ihtimalle o hızlı yüklemeler, sistemde bir otomasyonu tetiklemiş olabilir, hani "spam" gibi algılanıp çocuk güvenliği algoritmasına takılmıştır diye düşünüyorum. Bazen otomatik sistemler, özellikle bu tür güvenlik konularında çok hassas çalışıyor ve insan hatası gibi algılamalar yapabiliyor maalesef.
Canım benim, böyle durumlarda bazen itiraz formunu doldururken daha açıklayıcı ve detaylı yazmak işe yarayabiliyor. Hatta ekran görüntülerin varsa veya tam olarak hangi zaman diliminde attığını not aldıysan, tekrar bir talep oluşturup bunları da ekleyebilirsin. Belki daha dikkatli incelerler. Bazen yoğunluktan ya da ilk aşamada otomatik yanıtlar döndüğünden böyle "çözüldü" görünüp aslında çözülmeyen durumlar olabiliyor. Sakın pes etme, tekrar denemekten çekinme. Umarım en kısa zamanda hesabını geri alırsın! 🙏🍀