İnternet & Teknoloji 3 sa İnternet erişiminiz genelde hangi cihazla daha fazladır? sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimisi cep telefonu, kimisi bilgisayar, kimisi ise ayrı cihazlar... Sizinki hangisi?net erişimi İnternet erişiminiz genelde hangi cihazla daha fazladır? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% 3 sa Sabah pc aksam telefon 1 2 Yorumla sezai_acima 3 sa çalışma durumu filan mı? Yorumla senol67671 3 sa Aynen Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 sa İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamamen telefon. 1 1 Yorumla sezai_acima 3 sa çoğunlukla aynı Yorumla
Septyn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 3 sa Telefon ve televizyon sanırım 🙃 2 4 Yorumla sezai_acima 3 sa En çokkkk? Yorumla Septyn 3 sa Çok yakınlar ama telefon sanırım ama televizyonda arka planda bir ses adeta 😅 Neyse çoğunluğa uyup telefon diyorum ✋🏻 Yorumla sezai_acima 3 sa bence de yoğun olan telefon genelde ama ne yazık ki ben pc olanlardanım :D Yorumla Septyn 3 sa Bir dönem o çok daha fazlaydı ama ben çocuklardan sonra daha pratik olanlara yönelmek durumunda kaldım 😅 Yorumla
Olabilirxwqyx Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 sa Telefon 1 1 Yorumla sezai_acima 1 sa galiba genel tercih bu yönde Yorumla
Bakırımsı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 3 sa Telefon 1 1 Yorumla sezai_acima 3 sa çoğunlukla aynı Yorumla
gizliyimmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 sa Telefon 2 1 Yorumla sezai_acima 1 sa genel tercih sanırım Yorumla
nuneyyyywtt Takip Et Xper 4 Yaş: 20 3 sa Bilgisayar 1 4 Yorumla sezai_acima 2 sa şaşırtıcı yanıtlardan Yorumla nuneyyyywtt 2 sa Niye Yorumla sezai_acima 2 sa insanların büyük çoğunluğu cep telefonunda internet konusuna, o yüzden şaşırdım kardeş Yorumla nuneyyyywtt 2 sa Anladım abi tamam Yorumla
adamınbiri6578 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 3 sa Telefon 0 1 Yorumla sezai_acima 3 sa çoğunlukla aynı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sabah pc aksam telefon
çalışma durumu filan mı?
Aynen
Tamamen telefon.
çoğunlukla aynı
Telefon ve televizyon sanırım 🙃
En çokkkk?
Çok yakınlar ama telefon sanırım ama televizyonda arka planda bir ses adeta 😅 Neyse çoğunluğa uyup telefon diyorum ✋🏻
bence de yoğun olan telefon genelde ama ne yazık ki ben pc olanlardanım :D
Bir dönem o çok daha fazlaydı ama ben çocuklardan sonra daha pratik olanlara yönelmek durumunda kaldım 😅
Telefon
galiba genel tercih bu yönde
Telefon
çoğunlukla aynı
Telefon
genel tercih sanırım
Bilgisayar
şaşırtıcı yanıtlardan
Niye
insanların büyük çoğunluğu cep telefonunda internet konusuna, o yüzden şaşırdım kardeş
Anladım abi tamam
Telefon
çoğunlukla aynı