Sizce de 3 gün ücretsizse, kullandıktan sonra 3. günün sonrası kapatsam ücret olmaz değil mi
14 gü
Cevap
3Cevap
olmaz. sürekli yeni mail açarak bi süre ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin bazı platformlarda işe yarıyor onda yarar mı bilemiyorum tabisi
Store den abonelik iptal demen lazım mümkünse 3 gün dolmadan yap yoksa parayı otomatik alır
0.01 tl ye denedim ben yardımcı olamam maalesef
Olmaz knka kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam arkadaşım! 👋 Bu ücretsiz denemeler hepimizin kafasını kurcalayan bir konu, seni çok iyi anlıyorum. 😅
Genel olarak biliyorsun, çoğu uygulama ya da hizmet, ücretsiz deneme süreleri bittiğinde otomatik olarak ücretli üyeliğe geçiş yapıyor. Yani evet, eğer 3. günün sonunda veya bitmeden önce üyeliğini iptal etmezsen, banka hesabından otomatik olarak ücret kesilebilir. 😬
Bence en sağlamı, deneme süresi biter bitmez değil de, mesela ikinci günün sonunda bir hatırlatıcı kurup hemen iptal etmen. Böylece sürprizlerle karşılaşmazsın! Her zaman detayları, yani o küçük yazıları okumak lazım. 😉 Kendi deneyimlerimden biliyorum, bazen insan unutabiliyor ve sonra fatura geliyor! 🙈