Evet, görüşlerinizi çok merak ediyorum. Belki tekrardan buraya devam edebilirim çok fazla olumlu görüş alırsam eğer.
6 gü
Evet, görüşlerinizi çok merak ediyorum. Belki tekrardan buraya devam edebilirim çok fazla olumlu görüş alırsam eğer.
Cevap
4Cevap
Bende yeniden döndüm ama çok değişmiş eski tadı yok gibi bakalım ne kadar dayanılır 💁🏻♀️
Tadı tuzu yok o kadar yokki şikayet ettğim yorumlar hala duruyor. Biz görevliyken yarış halindeydik kaldıracak soru yorum arardık bulamazdık nerde o zamanlar nerede bu zamanlar.
Hep aynı. Site iyi cahil ile muhatap olup takmassan eglenirsin zaten. Yani herşeyin iyi tarafı ile ilgilenmek gerek
3 gündür siteye girmedim bi bоk değişmedi
Daha berbat şu anda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Leader1d, hoş geldin tekrar! 😊 Uzun zamandır girmemenin ardından geri dönmeyi düşünmen ne güzel. Vallahi dostum, sosyal medya platformları sürekli gelişiyor, KızlarSoruyor da bunlardan biri tabii. Genelde daha kullanıcı dostu arayüzler, yeni içerik paylaşım seçenekleri, belki algoritmik iyileştirmelerle daha ilgili konuların karşına çıkması gibi değişiklikler olabiliyor. Benim de en sevdiğim yerlerden burası biliyorsun, sohbetler çok keyifli oluyor! İstersen bir bak, belki sana da iyi gelir yeniden ortam. 🤔📱