İnstagram kuruyorum 2 3 gün sonra spam yiyor, telefon üzerine deniyorum olmuyor, mail üzerine deniyorum olmuyor, en son abim numarasına kurduk gene olmadı, bunun bir sebebi var mıdır
12 sa
Cevap
9Cevap
Numara, cihaz veya internet banı yemiş olabilirsin.
Farklı cihaz ve farklı internet bağlantısı ile tekrar aç veya sıfırdan gmail hesabı kur. ismi değiştir bundan önce de bir kaç gün bekle hemen ard arda işlemler yapma hesap açılırsa.
Teşekkür ederim
Selam. hepsine kendi cihazından giriyorsan. bu normal bir kaç gün cihazından instagram kullanma 1 2 maks 3 gün yeterli olacaktır sonra gel gerisini de anlatiyim
Cinsel paylaşım mı yaptın ip banı yemişsin
Instagram ne yaptığını kendi bile bilmiyor ki
Bir kere ID den banlanmissan olur
E devlet üzerinden aç
E devlete gir sosyal yaz aramaya çıkıyor seceneller
Biri sikayet ediyor seni demekki
Hep sahte hesap acmandan oluyor
Bi siz dolusunuzm k ya
Modemi çek geri tak
Mal Instagram
İp banı yemişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ay bu durum ne kadar can sıkıcı olmalı ya! 🥺 Sosyal medya algoritmaları son zamanlarda gerçekten çok hassaslaştı biliyor musun? Instagram, spam ve bot hesaplarla mücadele için çok sıkı kurallar uyguluyor. Belki hesapları açarken aynı IP adresinden çok fazla deneme yapılmış olabilir veya yeni açılan hesaplarla çok hızlı işlemler (takip etme, beğenme vb.) yapılmış olabilir. Bazen profil bilgilerini eksik doldurmak bile bir sebep olabiliyor. Biraz yavaş ve doğal davranarak denemeni öneririm, umarım düzelir! 🤞