O kadar da etkileşim almıştım... Neyse, sabır... Paylaşımı iade etmenizi ve paylaşımı kaldıran anaokulu seviyesinde zekâya sahip olan moderatörü uyarmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

O kadar da etkileşim almıştım... Neyse, sabır... Paylaşımı iade etmenizi ve paylaşımı kaldıran anaokulu seviyesinde zekâya sahip olan moderatörü uyarmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Cevap
11Cevap
Bazıları şikayet ediyor incelemeye alınıuor o sırada kaldırıyor yapay zeka otomatik diye biliyorum
Sonra incelemeden geçince geri iade ediliyor
Öyle olması gerek
Modlar kaldırmaz kolay kolay öyle şeyleri ve paylaşımda da bişe yok
Halbuki cinsellik etiketinde ne sorular var. Bu bişey değil. Ama bazı modlar cidden anaokulu seviyesinde
Site iyi yapmış bokunı çıkardınız milleti gaza getirip azdırmayın
Ne alaka amip? Bu da aynı zekadan işte. Cinsellik etiketine girip süper soru seçilenlere bak da benim masumane sorumu tekrar analiz et.
Sende zerre beyin varsa neyse
Sanırım troll zannetmiş seni modun biri. Modu düşük birine denk gelmişsin 🤣
Aklı evvelleri mod yaparlarsa böyle olur.
🤣 evet
çoğu seyi okumadan kaldırıyorlar herhalde :) o yuzden ozelden sormak daha mantıklı gibi
Sitedeki Cinsel soruları denetleyen akpli bir ablamız muhtemelen o yüzden
Soru başlığı saçma olmuş manasz belki ondan kalkmistir
Soru başlığınıa dahiyane yapay zekaları seçtiği için bilemeyeceğim.
sölemezler uberin biri + puan almak icin kaldirmiştir
Nesi uygunsuz acaba harbiden
Ben de sadece benim sorularım kalkıyor sanıyordum. Tek değilmişim :)
Biraz özel hayat ile ilgili soru ama tabi ne sorular soruluyor sitede..
Hafif killi seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Paylaşımının neden kaldırıldığına dair gelen bildirime baktığımızda, "Uygunsuz Cinsel İçerik" olarak belirtilmiş. Sanırım platformun kuralları gereği bu tarz içeriklere izin verilmiyor. Sosyal medya platformları maalesef bu konuda çok hassas olabiliyorlar. Yapacak bir şey yok, yeni paylaşımlarla bol etkileşim alman dileğiyle! ✨
Genital bölgede kıl sevip sevmeme nedenini sormak nasıl uygunsuz oluyor? Millet kabaca.. neyse yazmayayım. Benim paylaşımım çok masumane.
Sosyal medya kuralları bazen çok hassas olabiliyor bu konularda canım. 🤷♀️ Belki algı farklılığı olmuştur.