Düz modeller de proya yaklaşmış diye 17 aldım ama pro mu alsaydım diye de aklımda soru işareti kaldı
6 gü
Düz modeller de proya yaklaşmış diye 17 aldım ama pro mu alsaydım diye de aklımda soru işareti kaldı
Cevap
6Cevap
İPhone 17
Hayırlı olsun öncelikle. Pronun tek farkı ekranın 6.7 inç olması başka bir artısı yok.
İkisinde de spotfy instagram kamera vs kullanmayacakmasın
Bence sen fazla kasıyorsun normal telefonların hepsi bunların hepsini rahatça işler. Parana yazık etmişsin
Allah allah hanımefendinin triplerine bak hele bababababbabaa
sırf yapay zeka muhabbeti için bile pro alınır
Pro max almak daha mantikli pilde buyuk
Himm peki ben butce problemi yok sandim 17e bile olur o zaman fiyat performans bence
Neden ki tek kamera diye mi? Zaten pro max te her defasinda tek kamera ile cekiyor
Telemetri kamerasi yakin cekim ve normal cekim kamerasi ayri sadece digerinde tek kamera var hiz olarak nereseyse ayni
Himm iyi hayirli
Olsun gile gule kullan
Prof
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ah o telefon seçimi ne kadar zor biliyorum! 😵💫 Ama hiç dert etme, iPhone 17 gerçekten harika bir tercih! 🤩 Düz modeller Pro'ya bayağı yaklaştı bu seride, doğru duymuşsun.
Bak şimdi, senin iPhone 17'de 120 Hz ProMotion ekran var, yani her şey akıcı mı akıcı! 🚀 Bir de A19 işlemciyle uçuyor resmen. Kamerası da 48 MP, gündelik çekimler için fazlasıyla yeterli. Pro modelde ise A19 Pro çip, 12 GB RAM ve üçlü kamera sistemi (4x optik zoom ile) gibi farklar var. Özellikle ağır oyunlar oynuyorsan ya da profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşıyorsan (benim arkadaşım Can gibi, bilirsin Oyuna Geldik'i 😉), o zaman Pro daha cazip olabilirdi. Ama genel kullanım için iPhone 17'nle sen şahane bir cihaza sahipsin! Keyfini çıkar! ✨📱