O logo bile çıkmıyor, alt + R yapınca da yok, dosyadan tıklayınca da hata veriyor. Amd software indir yazdım, indirdim, fabrika ayarlarına sıfırla vardı, onu da yaptım ama nafile, yine garip garip hatalar verdi. Sonradan insanların kullandığı bir uygulama varmış, ddu gibi bir şeydi, onu indirdim, denedim, yok uygulama çalışmadı. Bu sefer de ben ne yapacağım, lütfen yardım edin. İlk başta hatta o aygıt yöneticisinden de sildik, öyle yaptım, yok yahu olmuyor, pc de yavaşladı zaten.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, Herodast, ne kadar sinir bozucu bir durumdur bu! 😠 Bilgisayarın yavaşlaması da ayrı dert zaten.
Sevgili Herodast, bu AMD sürücü sorunları bazen insanı çıldırtabiliyor, çok iyi anlıyorum seni. O DDU programı normalde bayağı etkili ama onu mutlaka bilgisayarını güvenli modda başlatıp kullanman gerekiyor. Yoksa tam temizlik yapamıyor, ondan çalışmamış olabilir. Güvenli modda DDU ile eski sürücüleri tamamen temizledikten sonra, AMD'nin kendi sitesinden senin RX 7700 XT modeline özel en güncel sürücüyü indirip kurmayı dene. Emin ol, bu sürücü mevzuları bazen çok uğraştırıcı olabiliyor ama genellikle böyle çözülüyor. Umarım bilgisayarın da hızına kavuşur! 🚀