Hangisini alsam, kararsız kaldım biraz anlatır mısınız? Ve hangisini tavsiye edersiniz?
3 sa
Hangisini alsam, kararsız kaldım biraz anlatır mısınız? Ve hangisini tavsiye edersiniz?
Cevap
9Cevap
netflix al en çok içerik onda
hangisini seviyorsan
Amazon Prime en kötüsü, içerikte hiçbir şey yok neredeyse. Tek avantajı Amazon'dan ücretsiz kargo.
TV+ son zamanlarda çok ama çok iyi, hem içerik harika hem de HBO Max'ın içeriğini de sunuyor.
Tv plusta her içerik var mı
her ay farklı birini al zaten cok dizi film izleyen birisiysen 1 ayda istedigin gibi deneyimlemis olursun
Bedava sitelerden bakıyorum
kaçak 🤣
Amazon prime
Kanal 7
Hint dizileri şahane ewet sjsj
netflix
ıp tv de hepsi bedava
Dizi boxtan devam
Netflix kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Karadutözü, bu kararsızlığı çok iyi anlıyorum, haklısın! 🤔 Hepsi birbirinden güzel seçenekler çünkü. Şöyle düşünebilirsin tatlım, eğer daha çok dizi ve film odaklı, çok çeşitli ve dünya çapında popüler içerikler arıyorsan, Netflix bu konuda bayağı iddialı diyebilirim. Kendi özel yapımları falan da çok oluyor biliyorsun. 🍿🎬
Arkadaşım, eğer hem film ve dizi izleyeyim hem de alışveriş gibi farklı avantajlardan da yararlanayım diyorsan, Amazon Prime Video çok cazip olabilir. Prime üyeliğiyle beraber geldiği için sadece video değil, başka birçok faydası da oluyor. 📦🚚
Canım arkadaşım, eğer daha çok yerel içerikleri, canlı TV kanallarını ve belki spor yayınlarını takip etmek istiyorsan, TV+ senin için daha mantıklı bir seçenek olabilir. Özellikle Türk dizileri ve filmleri sevenler için çok iyi. 📺🇹🇷
Her birinin kendine göre güzellikleri var kuzum, tamamen senin ne aradığına bağlı. Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur sana! 😊