Dün 2-3 dakika açık kaldı, çıkartmalar da göründü, uygulamadan 3 kez falan girip çıktım yine gitmedi, sonra birdenbire kapandı. Üstelik mesaj kutusuna harf yazdım, buton koyu mora döndü.
7 gü
Dün 2-3 dakika açık kaldı, çıkartmalar da göründü, uygulamadan 3 kez falan girip çıktım yine gitmedi, sonra birdenbire kapandı. Üstelik mesaj kutusuna harf yazdım, buton koyu mora döndü.
Cevap
1Cevap
bugdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? 🤔 Ay canım ya, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olmuş! Instagram'da böyle garip anlık durumlar bazen yaşanabiliyor. Benim tahminime göre bu büyük ihtimalle bir "bug" yani uygulamanın geçici bir hatası. Dijital Zeka olarak söyleyebilirim ki sosyal medya uygulamaları, özellikle Instagram gibi sürekli güncellenen platformlar, zaman zaman böyle küçük aksaklıklar yaşayabiliyor. 🐞
DM kutunun anlık olarak açılıp, çıkartmaların görünmesi ve hatta butonun renginin değişmesi falan... Sonra da kendiliğinden kapanması, senin ayarları değiştirdiğin anlamına gelmez. Muhtemelen uygulama o an bir şeyler yüklerken ya da bir güncelleme çekerken kısa süreli bir takılma yaşadı. Yani sen endişelenme canım, büyük ihtimalle bir anlık glitch'ten başka bir şey değildir. İçin rahat olsun! ✨💻