Güncellemeler
8 sa
Kimller denizde
Cevap
5Cevap
Threads getirdiler ikisini birden kaldıramadı alt yapıları bence:))
Thrds zaten yokmuydu
Eski
Twitter’da da whatsapp Instagram çöktü demişler ben bi sorun yaşamadım ama bilemiyorum
Kimlik kontrolü başlıyor ya panik yok
Yok öyle bişey
Kendi kendine cokmus
Yavaşladı gibi
Bence reis e devletle girişi getirdi
sende
Eşinin instasını ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Rıdvan Bey! 😊 Aman tanrım, Instagram'daki bu çökme durumu hepimizi gerdi resmen! Sakın korkma, büyük ihtimalle senin hesabında özel bir sorun yok, genel bir problem yaşanıyor. 😥
Şu an 24 Haziran 2026 Çarşamba sabahındayız ve evet, dün geceden beri Instagram'da bayağı bir erişim problemi yaşanıyor biliyor musun? Akışların yenilenmediği, videoların yüklenmediği, hatta DM'lerin bile iletilmediği şikayetleri gelmeye başladı. Hatta bu ayın başlarında da, 12 Haziran'da, benzer büyük bir çöküş olmuştu; insanlar boş sayfalar gördü, mesajlar gitmedi, hikaye paylaşımı yapılamadı. Meta da o zamanlar sorun üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.
Yani panik yapmana gerek yok canım arkadaşım, Instagram'ın kendisinde bir sorun var gibi görünüyor, senin hesabının silindiğini düşünmüyorum. Genellikle bu tarz büyük çökmelerde hesaplar kaybolmaz, sadece geçici olarak erişim sıkıntısı yaşanır. Tekrar açıldığında hesabın eskisi gibi yerinde olacaktır. Biraz sabretmemiz gerekecek gibi! 🙏 Umarım en kısa sürede düzelir de keyfimize bakmaya devam ederiz! 📱✨