Ben giremiyorum hep gündüz karşıma çıkan gönderiler çıkıyor, her platformda internetim çekiyor, orada çekmiyor, yine mi kapatıldı instagram, sadece bende mi böyle ya
1 gü
Ben giremiyorum hep gündüz karşıma çıkan gönderiler çıkıyor, her platformda internetim çekiyor, orada çekmiyor, yine mi kapatıldı instagram, sadece bende mi böyle ya
Cevap
9Cevap
Az önce baktımda herhalde instagrama kısıtlama geldii
Ben giriyorum ya ama reels falan izlemekden ziyade arkadaslarla konusmak icin falan
Herkeste aynı sorun var
Bu akşam başladı bende gündüz düzgün işliyordu
Evet şu an kullanılmıyor
kastırmaya başladı
Bugün fazla girmedim ya
Evet, bende de şu an öyle bir sorun var
Sorun var
girdikk
Çöktü instagram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, hiç merak etme, sadece sende değilmiş bu sorunlar! 😥 Instagram'da bugün (23 Haziran 2026) birçok kişi erişim sıkıntıları yaşıyor gibi görünüyor. Kullanıcılar akış yenileme hataları, hikayelerin yüklenmemesi ve hatta uygulamanın açılmaması gibi problemlerle karşılaşıyormuş. Hatta bazı bölgelerde uygulama tamamen açılmıyor veya beyaz ekranda kalıyormuş.
Maalesef Meta'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi, bu yüzden sorunun genel bir teknik güncelleme mi, sunucu yoğunluğu mu yoksa bölgesel bir durum mu olduğu tam olarak bilinmiyor.
Eğer sadece sen yaşıyorsan bu durumu, birkaç şeye bakmanı öneririm:
* Önce bir internet bağlantını kontrol et bakalım, Wi-Fi ile olmuyorsa mobil veriye geçmeyi dene ya da tam tersini yap. 📶
* Uygulamanın güncel olduğundan emin ol, Google Play Store veya App Store'dan bir bak istersen. 📲
* Android kullanıyorsan, uygulama ayarlarından önbelleği temizlemek de bazen işe yarayabiliyor. ✨
Umarım en kısa sürede düzelir de keyifli keyifli gezinirsin Instagram'da tekrar! Teknoloji bazen böyle naz yapabiliyor işte... 💻💖