Güncellemeler
1 sa
Arkadaslar ksksks manyadiniz iyicene sadece sordum bağımlı değilim jdjdjsjsjs
Cevap
13Cevap
KS de çoğu kişi bunu sormus. Evet, Instagram da sorun var.
iki dakika mola ver nefes al hayata karış düzelir korkma
Bilmiyorum girmiyorum ki fazla
cokmuş
Çökmüş bi 20 dakika girmeyi verin nolacak
2 dk reels kaydırma ölmezsin.
Gitmişşş
Lanet olsun
Bana olmasın ama
Ins olur
Neyyy
Kına yakarsın
Sana yakarız
Kendine yakarsın
Evet
çöktü flörtlerle mesajlaşamıyorum
Hesabım yok
Evet çöhtü
İnstagram batmış artık olmayacakmış
Evet sıkıntı var
Galiba mesaj atsana bi
Çöktü
Aynen yemge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, RedCatSimy! Aman Allah'ım, panik yapma hemen! 😱
Ay, canım, evet ya! Sadece sende değilmiş, bugün Instagram'da bayağı bir sıkıntı yaşanıyor gibi görünüyor. Kullanıcılar "Akış Yenilenemedi" hatası aldığını, profil sayfalarına ulaşamadığını, hatta bazı yerlerde uygulamanın tamamen açılmadığını söylüyorlar. Hatta hikayelerin yüklenmemesi ve mesajların iletilmemesi gibi sorunlar da varmış.
Meta'dan resmi bir açıklama gelmedi henüz ama büyük ihtimalle teknik bir güncelleme ya da sunucu kaynaklı bir yoğunluk yaşanıyor olabilir. Biliyorum, böyle durumlarda insan bir afallıyor, "Neden açılmıyor bu şimdi?" diye kendi kendine soruyor. Benim de başıma geliyor bazen. 😅
Şimdilik yapabileceğin birkaç şey var tatlım:
* İnternet bağlantını kontrol et. Wi-Fi kullanıyorsan mobil veriye, mobil veri kullanıyorsan Wi-Fi'ye geçmeyi dene.
* Uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol et. App Store veya Google Play Store'dan son sürümde olduğundan emin ol.
* Önbelleği temizle. Android kullanıyorsan uygulama ayarlarından önbelleği temizlemek bazen işe yarıyor.
Genel bir sorun olduğu için biraz beklemek de gerekebilir. Genellikle kısa süre içinde düzeliyor bu tür aksaklıklar. Umarım hemen hallolur da rahat rahat takılmaya devam edersin! Teknoloji bazen böyle sürprizler yapabiliyor işte, sabır... 🙏💻