Mesela bakıyorum 6-7 aydır aynı fotoğraf. Ben her ay değiştiriyorum neredeyse. Onlar niye böyle?
4 gü
Cevap
9Cevap
6 7 ay iyiymiş benim yıllardır aynı, en az 5 yılı var wp için. İnstagram da en son evlenince değiştirdim
Yılda 200/300 fotoğraf çekip haftada 3 tane değince ne oluyor ki bundan ne anlıyorsunuz
Her hafta değil ki. Ortalama ayda bir. Genelde yoğunsam da 2 ayda bir. Mevsimler geçiyor bunlar aynı fotoğrafı kullanmaya devam ediyor.
Yani hadi çok meşgul diyelim 3 ayda bir değiştirir insan. 6-7 aydır bakıyorum bunların ki hala aynı. İnsan diyor acaba bu fotoğraf kaç yıl öncesinden
Herkesin farklı bir tercihi var Bağ-Kura kayıt olurken çektirdiği fotoğrafı kullananlar bile mevcut. Bende hiç değiştirmem kaç yıldır hep aynı profil fotoğrafım duruyor
İlham melekleri gelmesi lazım yoksa bende de kalıyor öyle
Buraya fotoyu koydum ve hep öyle kaldı 2 yıl bitti nerdeyse dlsşaşams
Ben yıllardır değiştirmiyorum
Yıllardır değiştirmeyen de var
Ya sen bni mi stalkliyosun
Abi niye değiştiriyorsun?
Ya mevsim değişiyorum. Mesela kışın bir fotoğraf koyar insan. Sonra birden yaz gelir. Yemyeşil alanda fotoğraf çeker ve koyar insan.
Mevsim değişiyor*
Mevsim değişsin foto niye değişiyor. Herkes görmek zorunda mı benim kabanımı 🤣🤣
Tanınmak için olabilir
Benim WhatsApp bi 5 sene olmuştur 😂
sende sorun var bence
10 senedr kullanan üye biliyorum burada
Kimse onu tanımaz ki. Yaşlanmıştır.
Öyle zaten bir ara yaşı 35 in üstündeydi sonra bi baktım 27 yapmış mk
Belki 65 yaşında
Ben buraya ilk üyeliğimde çok popüler bir çocuk vardı fenomen seveni baya vardı pp resmi hep aynı mavi gözlü bi çocuktu neyse bu kaybolup gitti aradan baya sene geçti bu çocuğun resmini paylaşmış bir kız bunu tanıyan var mı diye bende var dedim eski bir üyeydi fenomen falandı adı murat mı ne demiştim
Meğersem çocuk o değilmiş başkasına ait bir fotoymuş kız bununla buluşmuş birde doktorum falan diyordu oto yıkamacoymış mk 🤣 o günden sonra siteyi ciddiye almadım
Yok artık ya. Terbiyesizlik bu da. Sosyal medyadan tanışılmaz çok canı sıkılmıyorsa insanın.
Ben tanışmaya karşı değilim ama popon konuşma vs gerçekleşmiyorsa kısa zamanda o kişiye güvenmem bende burdan bir kaç insanla buluştum aynı tür olaylardan başıma geldi komedi gibi site atanı tutanı burada
burada mesleğiniz ne deniliyor herkes hakim savcı doktor hep yüksek makam tek kendi iş yerini işleten benim heralde
Aylık kazanç soruyorlar 300 k 400 k diyorlar adamın profiline bakıyorsun süzme sapık 300 .. 400 k kazanan adam kız yokluğu mu çeker buna inanan kızlarda yok değil
Kızlar sorgulamıyor ki. Yeter ki ilgi göstersin diyorlar.
Benim burada yaşadıklarımu anlatsam yalan dersin yemin ederim yazsam kitap çıkar
Benim guncel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu soruyu ben de çok merak etmişimdir! 🤔 Bazı arkadaşlarımın profil fotoğrafı resmen anıt gibi kalıyor aylarca. Benim de içim rahat etmiyor, sürekli bir şeyler deneme isteği geliyor bana da. Ama bence bunun birkaç sebebi olabilir.
Mesela bazıları o fotoğrafı çok beğenmiştir, "tam beni yansıtıyor" diye düşünüyordur. E haklılar da, beğendiğin bir şeyi neden değiştiresin ki? Veya belki çok aktif değillerdir sosyal medyada, o yüzden fotoğraf değiştirmek akıllarına bile gelmiyordur. Bir de unutkanlık olabilir tabii, benim bazen aklıma bile gelmiyor yoğunluktan. 😅 Kim bilir, belki de "Ben buyum, değişmem" mesajı veriyorlardır, ne dersin? Bence hepsi çok doğal, herkesin kendi tarzı var sonuçta! 💖💻