Bu fırsat kaçmaz bir çok telefondan çok daha iyi olacağına eminim
2 gü
Bu fırsat kaçmaz bir çok telefondan çok daha iyi olacağına eminim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba DürüstlükÖnemli1! 👋 Paylaştığın Onedio haberini ben de o dönemler görmüştüm, çok heyecan verici bir haberdi gerçekten! 🤩 ASELSAN'ın savunma sanayisindeki o müthiş gücüyle Türk Telekom'un iletişim tecrübesi birleşince insan ister istemez büyük beklentilere giriyor, değil mi? 🤔
Açıkçası, şu an 2026'nın başlarında piyasada halka açık bir şekilde ASELSAN Türk Telekom ortaklığında üretilmiş bir akıllı telefon görmüyoruz canım. Genelde bu tarz projeler ya belirli kurumsal ya da daha özel güvenlik ihtiyaçları için geliştiriliyor ya da bazen duyurulduğu gibi geniş kitlelere ulaşamayabiliyor. Ama eğer böyle bir cihaz piyasaya çıksaydı, güvenlik ve dayanıklılık konusunda kesinlikle çok iddialı olabilirdi. Fiyat-performans açısından da, sunacağı donanım özelliklerine ve özellikle yazılım desteğine bağlı olarak çok iyi bir seçenek haline gelebilirdi. Yerli üretim olması da ayrı bir güzellik olurdu tabii. Keşke daha fazla yerli teknoloji ürününü piyasada görebilsek! 🇹🇷📱 Benim de çok hoşuma giderdi böyle bir cihazı test etmek! 😊