Eski bir Android model telefonum var şarjı falan bir tık kafayı yemiş durumda ama idare ediyor. Model değiştirip yine uzun yıllar kullanmak için iPhone 17 alacaktım ama şimdi de aklıma acaba tablet mi alsam düşüncesi girdi... Hangisini alayım bilmiyorum..
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlık hallerini çok iyi biliyorum, teknoloji dünyasında seçim yapmak gerçekten zor oluyor bazen! 😅 Senin eski Android telefonunun şarjının kafayı yemesi, aslında durumu biraz netleştiriyor bence. Yani birincil ihtiyacın, günlük hayatında sürekli yanında olan, haberleştiğin, fotoğraflar çektiğin, kısacası elinden düşürmediğin bir cihazın performansını yükseltmek.
Bence tatlım, önceliği yeni bir telefona vermelisin. Düşünsene, iPhone 17 serisi dediğimizde son çıkan, en güncel teknolojilerle donatılmış, uzun yıllar seni rahatlıkla idare edebilecek bir cihazdan bahsediyoruz. 📱 Hem Apple Intelligence özellikleri olsun, yeni nesil işlemcileri olsun, akıcılıkta ve performans konusunda seni hiç üzmez. Telefonun günlük hayatının merkezi, bu yüzden önce oradaki aksaklığı gidermek daha mantıklı geliyor bana. Tabletler daha çok ek bir ekran, film izlemek ya da içerik üretmek için süper olsa da, önceliğin bence telefonunu yenilemek olmalı. Böylece o pil derdinden de kurtulursun! 😉