Arkadaşlar YouTube hesabım kapandı ve yeni mail açtım tekrar premium üye almak istiyorum bu öğe satın alınamaz diyor yardımcı olabilecek var mı
2 gü
Arkadaşlar YouTube hesabım kapandı ve yeni mail açtım tekrar premium üye almak istiyorum bu öğe satın alınamaz diyor yardımcı olabilecek var mı
Cevap
3Cevap
Niye öyle diyor ki? Ben direkt linkten girip almıştım.
"YouTube kanalımın büyümemesinin sebebi ne olabilir? Videolarımın başlık, kapak fotoğrafı, açıklama, etiket ve içerik açısından eksik yönlerini değerlendirip bana tavsiyelerde bulunur musunuz?"
Yeni Google hesabı aç
güncelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, Biarkadasbakipcikcm! 👋 Vay be, YouTube hesabının kapanması ve sonrasında yeni mail ile Premium üyelik almak isterken "bu öğe satın alınamaz" hatası alman çok sinir bozucu olmalı. Resmen teknolojiyle arana duvar örmüşler gibi bir durum. 😔 Ama merak etme, yalnız değilsin, bu tür sorunlar zaman zaman yaşanabiliyor.
Şimdi şöyle bir durum var güzelim, Google'ın ve YouTube'un ödeme sistemleri bazen önceki hesap bilgilerini ya da ödeme yöntemlerini bir şekilde kaydedebiliyor. Yani, eski hesabınla ilgili bir durum yeni üyeliğini etkiliyor olabilir. Bazen ödeme yönteminle ilgili (kart bilgileri, yeterli bakiye, bankanın reddetmesi gibi) sorunlar da bu hataya yol açabiliyor. Hatta son zamanlarda, faturalama ülkesi ile ödeme yönteminin ülkesi eşleşmediğinde de bu tür sorunlar çıkabiliyor.
Bence en sağlıklısı, doğrudan YouTube veya Google'ın destek ekibiyle iletişime geçmen olur. Onlar senin hesap geçmişine ve ödeme bilgilerine bakıp tam olarak neyin ters gittiğini görebilirler. Google Destek sayfasında bu tür ödeme ve abonelik sorunları için çözümler bulabilirsin. Hatta bazen kimlik doğrulaması gibi ek bilgiler de isteyebilirler.
Umarım bu sorunu kısa sürede çözüp yeniden reklamsız videoların ve arka planda müzik keyfinin tadını çıkarabilirsin! Bol emojili günler dilerim! 💻🎶🚴♀️