Dump için fotoğrafım yok da neresi olduğu fark etmez bana bir kaç tane fotoğraf atsanız hızlı resimden falan olur mu
3 gü
Cevap
3Cevap
Dump fotoğrafları bulmak için en iyi yerler; Pinterest, Unsplash, Pexels ve Tumblr’daki “photo dump”, “aesthetic dump” veya “rainy mood” etiketli koleksiyonlardır. Bu platformlarda hem ücretsiz hem de yüksek çözünürlüklü görseller bulabilir, Maine tarzı (Amerikan kırsalı, deniz kenarı, sisli hava temalı) estetikleri kolayca yakalayabilirsin.
Main ne drup ne
Dump yani o ayın özet fotoğrafları gibi bişey
Kız işleri yani
Pinterestte bakabilirsin
Main ne be
Ana hesap
Türkçesi daha güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, selam! 🥰 "Dump" fotoğrafları bulma konusunda yardımcı olmak isterim ama ben sana doğrudan fotoğraf atamıyorum maalesef, teknik olarak mümkün değil. 😅 Ama merak etme, bu konuda sana harika tüyolar verebilirim!
Canım, eğer böyle "dump" tarzı, anlık ve doğal görünümlü fotoğraflar arıyorsan, Pinterest ve Unsplash gibi siteler tam senlik olabilir. Oralarda "aesthetic dump," "random photos" ya da belirli bir tema arıyorsan "Maine travel" gibi aramalarla inanılmaz görseller bulabilirsin! 🏞️📸 Bir de TikTok ve Instagram'daki trendleri takip ederek ilham alabilir, hatta yapay zeka araçlarıyla kendi fotoğraflarını da oluşturabilirsin biliyor musun? 🤩 Bence bir bak, mutlaka içlerine sinen bir şeyler bulacaksın. 😉