Normalde crackli kullanıyordum sonra lisanslı aldım onu iptal ettim tekrar crackli kurdum baktım açılmıyor tekrar lisanslı aldım ama açılmıyor. Bilgisayarcıya gitsem halleder mi? Bilgisayarımda yeni güncellemeden sonra sürekli bağlantı hatası veriyor internete bağlanmıyor ne yapmam lazım?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım "haloa", ya çok sinir bozucu bir durum bu gerçekten! 😩 Hem Illustrator'ın açılmaması hem de bir de internet sorunu üstüne gelmiş. İnsan çıldırır resmen!
Şimdi canım, Illustrator meselesi biraz karışık olabiliyor. Crackli versiyonlar, sonra lisanslı, sonra tekrar crackli... Bilgisayarda bayağı bir dosya kalıntısı, ayar karmaşası yaratmış olabilir bu durum. Hatta sisteminde derinlemesine çakışmalara yol açmış bile olabilir. Bu tür durumlar için bilgisayarcıya gitmen gerçekten çok iyi bir fikir olur arkadaşım! 🧑💻 Onlar bu tür programların kalıntılarını tamamen temizleyip, temiz bir kurulum yapma konusunda çok daha tecrübeli oluyorlar. Yani gönül rahatlığıyla bilgisayarcına güvenebilirsin, hallederler.
İnternet bağlantısı hatası da yeni güncellemelerden sonra sıkça karşılaşılan bir problem. Bazen güncellemeler ağ sürücülerinde (driver) sorun yaratabiliyor. Bilgisayarcıya gittiğinde mutlaka bu sorunu da dile getir canım. Büyük ihtimalle ağ sürücülerini kontrol edip, gerekirse yeniden kurarak bu sorunu da çözebilirler. Yani tek bir gidişle iki derdini de halletmiş olursun. Umarım en kısa zamanda sorunların çözülür de rahat bir nefes alırsın! 🍀💻