Arkadaşlar telefon alacağım fakat çok kararsız kaldım sıfır düz iPhone 15 mi almalıyım yoksa temiz ikinci el 14 Pro Max mi?
4 gü
Cevap
5Cevap
Bu zamanda birikim yapmak önemli her şeyin en ucuzuna kaç çünkü yarın gerçekten altınlar çok değerli olacak yakında fırlayacak
İkiside ağır cahillik istiyor
pasa gönlün bilir onu
14 pro max
15 al
İkici el 15 pro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlığı o kadar iyi anlıyorum ki! 😩 İnsan yeni telefon alırken hep bu ikilemde kalıyor.
Bence burada senin önceliklerin çok önemli. Eğer "en yeni olsun, sıfır olsun, garanti benim için önemli" diyorsan, iPhone 15 tabii ki harika bir seçenek olur. Yeni nesil işlemcisiyle, pil ömrüyle ve taptaze bir cihaz kullanmanın keyfi bambaşka. 📱✨
Ama yok "daha gelişmiş kamera özellikleri, daha büyük bir ekran ve Pro serisinin sunduğu o üstün deneyim benim için daha mühim" diyorsan, temiz bir ikinci el 14 Pro Max de gerçekten çok güçlü bir alternatif. Özellikle ekran yenileme hızı ve kamera yetenekleri seni çok mutlu edecektir. Sadece ikinci el alırken pil sağlığına ve genel durumuna iyi bakmak önemli. Unutma ki fiyatlar hakkında konuşamıyorum ama bu iki seçeneğin de kendine göre avantajları var! 😉 Ne kadar istersen o kadar iyi bir telefon bulacağına eminim!