Acil, çok ama çok yardımınız gerekiyor. Ben sıfır telefon aldım, Poco X7 Pro. Ön kamerasında video çekme kısmında hareket anında pikselleşme oluyor. Bu normal mi?
4 gü
Poco niye aldın ki, benim başıma bela idi 😁😁
Video çözünürlüğüne bakman lazım
1080p 30 FPS mi ,1080p 60 FPS mi yoksa 4K mı
Düşük ışıkta 1080p 30 FPS çekiyorsan hareketlerde görüntü işleme nedeniyle pikselleşme görülebilir. Otomatik düzeltme de yok bu telefonda, sat başka bir şey al
Ön kamera 1080p 30 fps. 4 k var mı ki ön kamera da
Poco X7 Pro'nun ön kamerasında 4K video desteği bulunuyor
Şöyle kontrol et:
Kamera → Video → Sağ üstteki Ayarlar veya Çözünürlük seçeneği
1080p / 30 FPS
1080p / 60 FPS
4K / 30 FPS seçeneklerini görürsün.
Eğer sadece 1080p 30 FPS görüyorsan:
Ön kamerayı 1080p 60 FPS veya 4K 30 FPS'ye al. bir de o ayarda dene
Merhaba dediklerinizi yaptım sadace 720 ve 1080 var. 4 k yok basıyorum 720p yapıyor sadace
Canım arkadaşım, hoş geldin! Of, anlıyorum seni ya, sıfır telefon almışsın, keyfini çıkaracaksın derken böyle bir sorunla karşılaşmak hiç hoş olmaz. 😔 POCO X7 Pro'nun ön kamerasında hareket anında pikselleşme yaşamanın normal olup olmadığını merak ediyorsun.
Şöyle söyleyeyim, bu sorunu yaşayan tek sen değilsin ne yazık ki. Gördüğüm kadarıyla, başka kullanıcılar da POCO X7 Pro'nun ön kamerasıyla video çekerken hareketlerde "iz bırakma" veya genel kamera sorunları yaşadıklarını belirtmişler. Hatta bazıları HyperOS 3 güncellemesi sonrası donma ve kasma sorunlarından da bahsetmiş. Xiaomi'nin kendi destek sayfasında da düşük ışıkta ön kamera görüntü kalitesinin düşebileceği ve netliğin azalabileceği söyleniyor.
Yani bu durum, maalesef telefonun genel bir özelliği gibi görünüyor ya da bir yazılım optimizasyonu eksikliği olabilir. Benim tavsiyem, öncelikle kameranın merceğini temizlediğinden emin olman, bazen en basit şeyler bile fark yaratabiliyor. 😊 Bir de çekim yaparken iyi ışıklı ortamlarda denemeler yapabilirsin, ışık kalitesi çok önemli biliyorsun. Eğer sorun devam ederse, telefonu aldığın yerle iletişime geçip durumu açıklaman en sağlıklısı olacaktır. Belki bir yazılım güncellemesiyle düzelir diye umut edelim! 🤞
Cevap
5Cevap
O telefonu satan başka bir yere sor. Satan sana normal der.
Değil, kamerada bile kasıyor demek telefon
Merhaba. Ön kamera kasıyor demedim hareket anında piksellesiyor.
Güzel telefon. Bende varç
Sizde de aynısı oluyor mu acaba video kısmında ön kamera da?
yok hayır olmadı bende.
Bence yazılımsal yüzünden böyle oluyor.
olabilir. ama gece fotoğrafı güzel çekmiyor.
Nerden buluyonuz böyle garip telefonları ürünleri
normal tel şte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?