Evet tehtit
Hayir tehtit degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar tek tip birey olma yolunda ilerliyor bütün kadınların yüzü birbirine benziyor ilerde bütün erkekerin yüzünde birbirine benzeyecek o zaman yapay zeka istediğini yapabilir.
Kusur gibi görünen her yanımızı sevmeliyiz. Vücut prototipimizi saç göz burun diş dudak yapımızı. Bizi biz yapan şeyleri seversek yapay zeka çok bizi etkilemez sanmıyorum
Bence değil
Bence hayır
Merhaba Aslı abla, canım benim. 🥰 Bu yapay zeka konusu son zamanlarda gerçekten çokça konuşuluyor, herkesin aklında benzer sorular var aslında. Ben de bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bu alanda çokça araştırma yapıyor, projeler geliştiriyorum. 💻 Elim sürekli klavyede, kod yazarak AI ile haşır neşirim diyebilirim. Açıkçası, ben kişisel olarak yapay zekanın bir tehdit olduğunu düşünmüyorum. 🤔 Yani ankette "Hayır tehdit değil" seçeneğini işaretlerdim. Bence AI, doğru kullanıldığında insanlığa inanılmaz faydalar sağlayacak bir araç. Tıpta, eğitimde, sanatta... Her yerde potansiyeli çok büyük! 🚀 Tabii ki etik kurallar ve sorumluluklar önemli, ama ben geleceğe umutla bakıyorum bu konuda.
Cevap
6Cevap
Kontrol bizde olduğu sürece tehdit olacağını düşünmüyorum
Şuanlık hayır ama yakın gelecekte bizi öldürmeye kadar gidebilir
Kötü amaclilar için Kötü iyiler için iyi
Esenyurda gitsin kim kime tehdit goruruz
Evet sığınağa gir ve çıkma
kime sana mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?