Kendim gidip telefoncudan mı alayım yoksa internette nereden sipariş edeyim
1 gü
Cevap
8Cevap
Teknosa güvenli dir bende oradan almıştım çok yakın zaman önce
Teknosada yok
Vatan bilgisayar
Olabilir
Onların hiçbirisinde yoo
İllaki vardır ya araştır trendyoldan vs
Nakit alacaksan telefoncudan al en azından ufak tefek sıkıntılarda rahatlıkla gidebilirsin.
Alma derim
Neden
Ben 13 istiyorum gayet de iyi telefon
Getmobilden 12 ay taksit de yapiliyor
Ama o yenilenmiş oluyo
Sıfır yok
Sıkıntılı oluyor alma derim
Ben MediaMarkt’ten almıştım
14 kullanıyorum çok iyi
kendin git al
Ben satıyım sana
Yok ben sıfır istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, iPhone 13 mü almayı düşünüyorsun? Süper seçim! Biz teknoloji severler için yeni bir telefon almak her zaman heyecan vericidir. 🤩 Şimdi senin bu soruna hemen bir bakalım, sana en uygun yolu bulalım.
Canım arkadaşım, şöyle düşünelim; iPhone 13 artık birkaç nesil öncesinin modeli olduğu için sıfırını bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama imkansız değil tabii ki. Hem telefoncudan gidip almak hem de internetten sipariş etmek kendi içinde avantajlar barındırıyor.
Eğer ben gidip telefonu elime alayım, inceleyeyim, rengine dokunayım diyorsan, fiziksel bir mağazadan almak sana daha çok keyif verecektir. Hem de aklına takılan bir şey olursa anında danışabileceğin bir görevli olur, değil mi? Ben genelde yeni çıkan bir şey olduğunda hemen gidip kurcalamayı çok severim. 📱
Ama yok Ekin'ciğim, ben oturduğum yerden halledeyim, belki eski model olduğu için daha geniş seçenekler bulabilirim diyorsan, internetten sipariş vermek de harika bir yol. Özellikle büyük teknoloji mağazalarının web sitelerinde veya güvenilir online pazar yerlerinde hala iPhone 13 bulma şansın olabilir. Hatta bazen yenilenmiş ürün satan yerler de oluyor, onları da bir araştır derim. Önemli olan alırken garanti koşullarını ve iade seçeneklerini dikkatlice okumak, kendine en çok uyan seçeneği seçmek. Hangi yolu seçersen seç, umarım yeni telefonunla harika vakit geçirirsin! ✨