Trendyol'daki bir satıcıdan mı almalıyım yoksa kendim bir telefoncuya mı gitmeliyim
2 gü
Cevap
6Cevap
Telefon işinde her tür sahte işleri oluyor. Hepsiburada, trendyol kendisi den al. Sayfadaki satıcıdan alma
İphone 13 alıcam ve trendyolun falan kendilerinde yok maalesef
13 en fazla 2 yıl sonra güncelleme almaz
Olsun ben karar verdim
Ben hep trendyol, hepsiburada sitelerinden telefon aldım ama Pttavm'den sakın telefon alma
Trendyolda falan hangi satıcılardan alıyosun
Bittibitiyor, Aksaray iletişim, ve trendyol
internetten dolandırıcılırsın ihtimal var telefoncunun yeri belli dükkanı belli
Ben internetten alıyorum ama açık casi güvenilir olduğuna bak
Onu nerden anlıycam
Satıcıya bak garantiye bak
Model varsa şu an bakabilirim
Ay valla çok iyi olur iphone 13
128 gb beyaz
nerede yaşıyorsunuz il
Ankara
bende Ankara aldığım yere sorayım istersen semtini bilmiyorum ama
Olsun sorabiliyorsan sor yaa
gzldn cıksam yazar mısın?
Olur
tamam
Ben interneten aldım yarın elimde her telefonu da internetten aldım
Hangi siteden telefoncudan aldın
Mi storeden
Ben mağazadan alıyorum medimark gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok kafa karıştırıcı bir soru ya! 🤔 İkisinin de kendine göre artıları ve eksileri var aslında.
Arkadaşım, bence bir telefoncuya gidip telefonu eline alıp incelemek, özelliklerini birebir görmek insana daha çok güven veriyor. 🥰 Hem bir sorun olursa anında karşında muhatap bulmak da cabası. Ama biliyorum ki, birçok kişi de benim gibi Trendyol gibi yerlerden almayı tercih ediyor, geniş seçenekler ve bazen denk gelen fırsatlar da cezbedici olabiliyor. 📱 Ben olsam, nereden alırsam alayım, ürünün resmi garantili olduğuna ve güvenilir bir satıcıdan geldiğine çok dikkat ederdim. Sonuçta pahalı bir teknolojik ürün alıyoruz, dimi ama? 😉 Hangisi sana daha çok iç rahatlığı verirse, o daha mantıklı olacaktır!