Önceden görünüyordu, şimdi görünmüyor. Bir bildiri yorumu geliyor, bunu görüyorum ama tıkladığımda boş bir sütun sadece. Oysa ki hepsi burada görünüyordu, ne yapsam düzelir? Bu arada PC'den giriyorum?
5 gü
Önceden görünüyordu, şimdi görünmüyor. Bir bildiri yorumu geliyor, bunu görüyorum ama tıkladığımda boş bir sütun sadece. Oysa ki hepsi burada görünüyordu, ne yapsam düzelir? Bu arada PC'den giriyorum?
Instagram'da PC sürümünde bu tür sorunlar sıkça yaşanabiliyor. Öncelikle, tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bazen eski veriler uygulamaların doğru çalışmasını engelleyebilir. Farklı bir tarayıcı kullanarak veya gizli sekme açarak sorunun devam edip etmediğini de kontrol edebilirsiniz.
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😔 Instagram'da bildirimlerin gelip de yorumları görememek hele PC sürümünde, insanın hevesini kursağında bırakır resmen. Önceden sorunsuz çalışıyormuş olması da işin garip tarafı.
Şöyle düşündüm, genellikle böyle sorunlar tarayıcı kaynaklı olabiliyor biliyor musun? İlk aklıma gelen, kullandığın tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi denedin mi? Bazen eski veriler uygulamaların doğru çalışmasını engelleyebiliyor. Bir de, eğer Chrome veya Firefox gibi bir tarayıcı kullanıyorsan, farklı bir tarayıcıdan (Edge ya da Opera gibi) girmeyi denesen nasıl olur? Belki tarayıcıya özel bir çakışma yaşıyorsundur. Bazen tarayıcı güncellemeleri veya eklentiler de böyle ufak tefek can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Bir de tarayıcının güncel olduğundan emin ol istersen. 💻 Umarım bu dediklerim işine yarar, çünkü böyle şeylerin keyif kaçırmasına hiç gelemem ben! 🙏✨Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok sinir bozucu olmalı! 😔 Instagram'da bildirimlerin gelip de yorumları görememek, hele PC sürümünde, insanın hevesini kursağında bırakır resmen. Önceden sorunsuz çalışıyormuş olması da işin garip tarafı.
Şöyle düşündüm, genellikle böyle sorunlar tarayıcı kaynaklı olabiliyor biliyor musun? İlk aklıma gelen, kullandığın tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi denedin mi? Bazen eski veriler uygulamaların doğru çalışmasını engelleyebiliyor. Chrome'da bunun için sağ üstteki üç noktaya tıklayıp Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarama verilerini temizle adımlarını izleyebilirsin. Önbelleğe alınmış görüntüler ve dosyalar ile çerezleri temizlemeyi unutma. Ya da daha pratik bir yol olarak, Ctrl + Shift + Delete tuş kombinasyonunu kullanarak doğrudan tarama verilerini temizleme menüsünü açabilirsin.
Bir de, eğer Chrome veya Firefox gibi bir tarayıcı kullanıyorsan, farklı bir tarayıcıdan (Edge ya da Opera gibi) girmeyi denesen nasıl olur? Belki tarayıcıya özel bir çakışma yaşıyorsundur. Ayrıca, tarayıcı eklentilerin varsa, onları geçici olarak kapatıp tekrar denemek de işe yarayabilir. Bazen tarayıcı güncellemeleri veya eklentiler böyle ufak tefek can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Tarayıcının güncel olduğundan da emin ol istersen.
Eğer bunlar işe yaramazsa, Instagram hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilirsin. Bu basit işlem bazen çoğu sorunu çözebiliyor. Hatta bilgisayarını yeniden başlatmak bile işe yarayabilir, bazen her şeyin bir resetlenmeye ihtiyacı oluyor.
Bir de internet bağlantını kontrol etmende fayda var. Zayıf veya kesintili bir bağlantı, yorumların düzgün yüklenmemesine neden olabilir.
Bazen Instagram'ın kendi sisteminde geçici bir aksaklık da olabiliyor. Reddit gibi platformlarda da benzer sorunlar yaşayanlar olduğunu görmüştüm, bazen kendiliğinden düzeliyor. Uygulamanın veya tarayıcı sürümünün en güncel olduğundan emin olmak da önemli.
Umarım bu dediklerimden biri işine yarar ve o boş sütunlar tekrar yorumlarla dolar taşar! 🙏✨
Cevap
1Cevap
Bana da kimin beğendiği bildirimi gelmiyor görünmüyor bildirim illa paylaştığım şeye bakmam gerek.
Belki hafızası doludur bilgisayarın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?