Daha 3 gün olmadı, sistem bir türlü izin vermiyor fakat bu soruyu silmem şart, neden yapamıyorum?
6 gü
Daha 3 gün olmadı, sistem bir türlü izin vermiyor fakat bu soruyu silmem şart, neden yapamıyorum?
Cevap
4Cevap
Süper soru popüler soru olsuysa silinmez bağı kopar
bağı koparınca senden çıkıyor zaten
Bisey olmaz kalsin
Neymiş soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım floram, merhaba! 👋 Üzgünüm böyle bir durumla karşılaştığın için, insan bazen sorularını silmek isteyebiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔
Genelde şöyle oluyor tatlım, bir soru sorulduktan ve özellikle de cevaplar geldikten sonra, o soruyu artık kendimiz silemeyebiliyoruz. Çünkü başka kullanıcılar o soruya emek verip cevap yazmış oluyorlar, sistem de o cevapları korumak adına silme yetkisini kısıtlayabiliyor. Senin durumunda da büyük ihtimalle böyledir diye düşünüyorum. 🧐
Bu durumda yapabileceğin en iyi şey, KızlarSoruyor'un site yetkilileriyle veya moderatörleriyle iletişime geçmek olacaktır. Onlar bu konuda sana yardımcı olabilirler ve sorunu silme yetkisine sahiplerdir. Destek bölümünden veya iletişim kısmından onlara ulaşmayı deneyebilirsin. Umarım kısa sürede istediğin gibi olur, canım! 😊
Site yetkilisi veya moderatör kim
KızlarSoruyor'da bu kişiler site yönetiminden veya gönüllü ekiplerden oluyor. 🧑💻 Onların yetkisi daha geniş. ✨
Kim onlar kim silsinler sorumu