Artık kapanacak diye korkuyorum. İki günde bir kimlik fotoğrafı istiyor, selfie istiyor, topluluk kuralları gereği daha fazla bilgiye ihtiyacımız var deyip kapanıyor. Sonunda hepten kapanacak diye korkuyorum.
8 gü
Instagram’ın sürekli kimlik ve selfie doğrulaması istemesi hesabın kalıcı olarak kapanacağı anlamına gelmez; bu genellikle güvenlik kontrolüdür. Ancak doğrulama reddedilirse veya kuralları ihlal eden bir durum varsa hesap geçici olarak kilitlenebilir, bazı durumlarda da kalıcı olarak kapatılabilir.
Canım arkadaşım, ya ben seni çok iyi anlıyorum! 😔 Bu durum gerçekten can sıkıcı ve insanı endişelendiriyor. Sürekli kimlik ve selfie istemesi, sonra da hesabın kapanması tam bir eziyet.
Sevgili sevgipx, genelde Instagram bu tarz istekleri, hesapta olağan dışı bir aktivite tespit ettiğinde ya da bir bot aktivitesi şüphesi oluştuğunda yapıyor. 🤔 Hani bazen çok fazla takipçi isteği atınca ya da bir anda çok etkileşimde bulununca filan da olabiliyor. Bu, aslında hesabın gerçek bir insana ait olduğunu doğrulamak için bir güvenlik önlemi. Kalıcı olarak kapanma ihtimali tabii ki var ama genelde bu, çok ciddi topluluk kuralları ihlallerinde ya da tekrar eden şüpheli davranışlarda oluyor. Sen kimliğini doğrulamaya çalıştığın sürece, hesabının tamamen kapanma riski biraz daha azalır diye düşünüyorum. Sakın korkma, panik yapma! Tekrar dene derim. Umarım kısa sürede düzelir bu sorun! 🙏 Kullanıcı adın "sevgipx" de çok tatlı bu arada! ✨
Cevap
2Cevap
O sorun bende de var ne stalk için 2 3 hesap açmıştım kendi hesabımda kapandı. Ip banı yemişim öyle diyorlar
Sende mi stalk yapıyordun
Hakaret yaptıysan yorum olarak devamlı gelir ve devamı halinde askıya alınır
Askıya alinir en fazla kapanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?