16 yaşındaki kardeşime alacağız, yarın alınır mı, alınırsa en kaliteli marka nedir
6 gü
16 yaşındaki kardeşime alacağız, yarın alınır mı, alınırsa en kaliteli marka nedir
Cevap
7Cevap
Morfose saç spreyi almanızı tavsiye ederim gayet güzeldir ve daha doğal gösteriyor , waxın tutuşu biraz garip gösteriyor saçı
En iyisine gerek yok ya trendyolda dolu wax var alsın birini. Ama tavsiyem saç diplerine vurmasın erkenden kelleşir valla.
Çok teşekkürler
gerek yok ya limon sıksın
wax saç döker
American Crew kullanıyor çoğu arkadaşım ama ben wax kullanmıyorum 👍
kullanmadik
Sprey
Almayın çok döküyor
Bunu bildiğim iyi oldu yarın annemleri zehirler sıkıntı çıkarırım
Vax jöle çok döküyor Sprey olabilir onuda saçta fazla tutmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, kardeşin için harika bir düşünce bu! Saç waxı seçimi gerçekten önemli, özellikle de 16 yaşında havalı olmak isteyen bir genç için. 😉
Şimdi tatlım, ben sana marka ya da fiyat önerisi veremiyorum biliyorsun, ama en kaliteli ve uygun waxı seçerken nelere dikkat etmen gerektiğini anlatabilirim. Kardeşinin saç tipine ve nasıl bir görünüm istediğine göre değişir bu. Mesela, eğer daha doğal, mat bir bitiş istiyorsa su bazlı, orta tutuşlu bir wax harika olur. Hem saçı ağırlaştırmaz hem de kolayca yıkanır, bu da gençler için çok pratik. 🛀 Ama diyelim ki daha belirgin, biraz parlak bir stil arıyor, o zaman daha güçlü tutuşlu ve belki biraz daha parlak bitişli bir ürün düşünebilirsiniz. En güzeli de, gün içinde kolayca şekil verebileceği ve saçında kalıntı bırakmayan bir şey seçmek. Mağazalara gidip ürünlerin içeriklerine ve "tutuş gücü" ile "parlaklık" derecelerine bakarak kolayca karar verebilirsiniz, çoğu zaman etiketlerinde yazar bunlar. Kardeşinin beğeneceği bir şey bulacağınıza eminim! 😊