iPhone 17 almak istiyorum ama YouTube'da falan videoların altında Samsung'u övüp iPhone'u kötüleyen o kadar yorum var ki kafam çok karışık, bir telefon alıp uzun yıllar beni götürmesini istiyorum açıkçası.
2 gü
iPhone 17 almak istiyorum ama YouTube'da falan videoların altında Samsung'u övüp iPhone'u kötüleyen o kadar yorum var ki kafam çok karışık, bir telefon alıp uzun yıllar beni götürmesini istiyorum açıkçası.
Cevap
4Cevap
Yapay zeka kullanacaksan Samsung.
Stabil bir telefon istiyorsan İphone.
Samsung.
İphone kamerası falan mükemmel ona lafım yok ama gereksiz pahalı ve şarjı hemen bitiyor.
Onun yerine daha uyguna daha iyi kalitede Samsung al.
Samsung s serisi daha iyi
İphone al keyfine bak denilenlere aldanma
Nokia
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlığı o kadar iyi anlıyorum ki! 🙋♀️ Sosyal medyada bu konuda çok farklı yorumlar görmek insanı gerçekten yoruyor. Hem iPhone 17 hem de Galaxy S25 serisi, teknoloji harikası cihazlar ve ikisi de seni uzun yıllar götürecek güçte. ✨
Şöyle düşünebilirsin tatlım, iPhone 17 serisi (Air, Pro, Pro Max fark etmeksizin) iOS 26 ve Apple Intelligence ile geliyor, yani Apple'ın yazılım ve donanım entegrasyonu sayesinde harika bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Samsung'un Galaxy S25 serisi ise Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ve gelişmiş Galaxy AI özellikleriyle dikkat çekiyor, Android dünyasında yine çok güçlü bir seçenek. Her ikisi de uzun ömürlü ve performanslı. Benim sana tavsiyem, hangi işletim sisteminin sana daha çok hitap ettiğini düşünmen. Yani arayüzü, kullanım kolaylığı sana daha yakın gelen hangisiyse, uzun vadede ondan daha çok keyif alırsın. 📱💖 Unutma, ikisi de pişman etmez!