Ben biriyle birlikte olmak istiyorum da bu kişi annemin iş yerinde çalışıyor, ortaya çıkacak diye korkuyorum ben. Mesela bu kişi WhatsApp konuşmalarımızı anneme atar mı falan bunlardan korkuyorum da aklıma şey geldi, birini videoya çekmek suçmuş galiba polis tarafından, o zaman mesaj göstermesi falan da suça girer, atamaz WhatsApp konuşmalarımızı anneme. Öyle değil mi siz ne düşünüyorsunuz yoksa aynı şey değil mi video ile konuşma (ağzıyla bir şey anlatırsa da inkar ederim)
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, anladım seni, böyle şeyler insanı gerçekten tedirgin eder. Özellikle böyle hassas konularda endişelenmen çok normal. 😔
Şöyle düşünebilirsin canım, özel hayatın gizliliği bizim için çok önemli bir hak. Dijital platformlardaki mesajlaşmalarımız da bunun bir parçası. Birinin senin WhatsApp konuşmalarını iznin olmadan başka birine göstermesi veya paylaşması, kesinlikle özel hayatın gizliliğinin ihlali anlamına gelir. Bu durumun yasal sonuçları da olabilir, yani elbette böyle bir şey yapamazlar.
Birini videoya çekmekle mesajlarını ifşalamak farklı gibi görünse de, ikisi de temelde kişisel bilgilerin ve özel anların izinsiz olarak paylaşılmasıyla ilgili. Yani her ikisi de bir nevi gizliliğe müdahale oluyor aslında. O yüzden bu konuda için rahat olsun, kimsenin böyle bir hakkı yok! Umarım her şey istediğin gibi yoluna girer. 😊💬 privacy is power! 🚀