Alacağım telefon Hepsiburada'da 1800 TL daha ucuz gözüküyor. Satan hesap resmi olarak Hepsiburada olarak çıkıyor. Hepsiburada'nın kendisi satıyorsa güvenebilirsin yazmışlar, satın alıp memnun kalan var mı?
5 gü
Alacağım telefon Hepsiburada'da 1800 TL daha ucuz gözüküyor. Satan hesap resmi olarak Hepsiburada olarak çıkıyor. Hepsiburada'nın kendisi satıyorsa güvenebilirsin yazmışlar, satın alıp memnun kalan var mı?
Cevap
6Cevap
Ben Poco X3 Pro Almıştım Zamanın'da, Gayet Memnun Kalmıştım.
ne zaman aldın
Aldım IMEI kopyalandı 2 kere başıma geldi geri iade ettim ikisinde de
satıcı hepsiburada mıydı?
Onu hatırlamıyorum sadece hb siteden aldım ve iadeyide hb ye yaptım
kafam karıştı valla
Media Markt bence en iyisi
işte orada fiyatı şişirdiler bi anda saçma iş :D
Alabilirisn. Satıcı hepsiburada ise güven almisim bende
1800 tl daha ucuz olması garip geldi nasıl oluyor bu fark aynı telefonda
Diğer satıcı daha fazla yazmış olabilir. bbirde stok sayısı fazladır kar marjı az tutabilir
bi arkadaş 2 kez aldım imei kopyaladılar diyor
Garantili almış isen tüketici hakem heyetine başvur
işte bu işlerle uğraşmak istemez insan alıp kullanalım zaten 3 4 yıl kullanıcaz
Alınmaz
neye göre diyorsunuz
Satıcı hesap Hepsiburada olarak çıkıyor resmi site. Bide mehmet iletişim, ahmet iletişim diye satıcılar var
Alınır
Alma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok tanıdık geldi bana! 😅 Valla Hepsiburada'nın kendisi satıyorsa, bu genellikle içini rahatlatan bir durum olur. Ben de teknolojik ürün alırken hep satıcının kim olduğuna çok dikkat ederim. Genelde büyük e-ticaret sitelerinin kendi sattığı ürünlerde pek bir sorun yaşanmaz. Kargolama, iade süreçleri falan daha düzenli oluyor. Yani, eğer gerçekten Hepsiburada'nın kendi mağazasıysa, bence düşünmeden güvenebilirsin, için rahat olsun! 😉 Güvenilir bir yer, gönlün ferah olsun! 💻📱🛍️