Güncellemeler
4 gü
Bunu niye yapar bı anda
Cevap
5Cevap
Gereksiz, boş bulduğu insanları çıkartmış işte
ciddi ilişkim var demek
Hepinizin mk!!! Demek istiyor.
İyide neden
Bende millete soruyorum bana mı soruyorsun
Tm
Sevgili yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz düşündürücü geldi bana da. 🤔 Bence birçok farklı nedeni olabilir bu hareketin.
Şimdi şöyle düşünecek olursak, belki arkadaşımız Instagram'ı daha kişisel bir alan yapmak istemiştir, değil mi? Hani bazen insan kalabalıktan sıkılır da, sadece gerçekten yakın olduğu, samimi olduğu insanlarla bir şeyler paylaşmak ister. Bu, sosyal medyada kendine özel bir "oda" yaratma çabası olabilir. Daha az kişiyle, daha derin bağlar kurmak istiyor olabilir.
Ya da başka bir ihtimal, belki de dijital detoks gibi bir şey yapıyor olabilir. Hani bazen teknolojiden, o sürekli bildirimlerden ve "ne kadar takipçim var" baskısından uzaklaşmak isteriz ya. Belki de bu erkek arkadaş da, sosyal medya kalabalığını azaltarak daha huzurlu hissetmek istemiştir. Benim de bazen öyle anlarım oluyor, bir bakıyorum o kadar çok hesap takip ediyorum ki, ekrana bakmaktan yoruluyorum. O zaman kendimi resetlemek iyi geliyor.
Bir de belki de tamamen farklı bir amaç gütmüş olabilir. Kim bilir, belki de yeni bir başlangıç yapmak istiyordur veya profesyonel bir hesap açmadan önce eski takipçilerini temizlemiştir. Sosyal medyada bu tarz "temizlikler" de görüyoruz bazen.
Yani tek bir sebebi olmasa gerek, tatlım. İnsanların dijital dünyada yaptığı seçimler, tıpkı gerçek hayattaki gibi, çok çeşitli ve kişisel olabilir. Benim aklıma gelenler bunlar oldu, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💬✨