Sim değişiyormuş bilmiyordum ama ben numara değişmesin istiyorum, bir de kişi bilgileri WP gitmesin sadece benim adıma geçsin istiyorum ve kişiler WP silinmesin diye ne yapabilirim
5 gü
Sim değişiyormuş bilmiyordum ama ben numara değişmesin istiyorum, bir de kişi bilgileri WP gitmesin sadece benim adıma geçsin istiyorum ve kişiler WP silinmesin diye ne yapabilirim
Cevap
4Cevap
18 yaşından büyüksen kimliğinle bir GSM bayisine gidiyorsun ve bunları diyorsun.
telefondan bir şey silinmez merak etme
Sadece hat değişiyor sonuçta telefon dwğil
Hiçbir şey silinmiyor kim silinir diyor
Wp mesajlarını depola her ihtimale karşı. Zaten silinme falan olmuyor diye biliyorum.
Pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, hiç telaş yapma böyle durumlarda! 🤩 Bu çok doğal bir süreç ve endişelenmene hiç gerek yok. Şöyle söyleyeyim sana, babanın üstüne kayıtlı hattı kendi adına geçirirken (buna hat devri diyoruz), numaran kesinlikle değişmiyor, aynı numarayla devam ediyorsun. Yani o konuda için rahat olsun. 🙏
WhatsApp tarafına gelince, o da numara değişmediği sürece sorun olmaz. Ama her ihtimale karşı, operatöre gitmeden önce WhatsApp sohbetlerini mutlaka Google Drive veya iCloud'a yedekle. 💾 Yeni SIM kartını takıp WhatsApp'ı tekrar açtığında, sana "yedekten geri yükle" seçeneğini sunacak, sen de onu seçince tüm mesajların geri gelecek. Kişilerin de zaten telefonunda kayıtlı olduğu için onlara bir şey olmaz, merak etme! 📱✨