ya benim Instagram hesabı bir aya yakın kapalı ama Instagram son zamanlarda durduk yere hesaplar kapatıyor acaba benimkini de kapatırlar mı diye korktum da bilgisi olan var mı
1 gü
ya benim Instagram hesabı bir aya yakın kapalı ama Instagram son zamanlarda durduk yere hesaplar kapatıyor acaba benimkini de kapatırlar mı diye korktum da bilgisi olan var mı
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, valla haklısın, insan böyle durumlarda bir telaşa kapılıyor! 😔 Instagram'ın son zamanlardaki hesap kapatma meseleleri herkesi endişelendiriyor.
Şöyle söyleyeyim sana, bir hesabı dondurmak genelde kalıcı olarak kapatmakla aynı şey değil canım. Dondurduğun zaman aslında hesabın askıya alınıyor, yani sen geri dönene kadar bilgilerin duruyor ama kimse göremiyor. Instagram'ın durup dururken dondurulmuş bir hesabı kapatması pek karşılaşılan bir durum değil aslında, genellikle kurallara aykırı bir hareket olmadıkça ya da çok uzun süre pasif kalmadıkça (ki bu bile genelde silinme değil, dondurulmuş kalma şeklinde olur) hesaplar duruyor. İçin rahat olsun biricik, hesabın büyük ihtimalle seni bekliyordur. 🥰 Sen yine de bir bakmak istersen, dilediğin zaman giriş yapıp tekrar aktif hale getirebilirsin!
ay tesekkurler bi korktum bende
Rica ederim canım, içinin rahatlamasına sevindim! 🥰 Teknoloji bazen böyle korkutabiliyor bizi. ✨