Instagram flörtüm beni ilk kez bu kadar dağınık görünce ne düşünmüş olabilir, fazla kafaya takıyor muyum?

Instagram'da biriyle bir ay boyunca flörtleştik çok güzeldi her şey ben ön kamera güzeliyim sadece efektlerle falan gerçekten çok güzel çıkıyorum, işte bu kişiyle birbirimizi hiç görmemiştik buluşmak istiyordu ben istemiyordum diye konuşmayı bitirdik, işte bugün nenem benle gel çarşıya dedi gittim ben de ama aşırı kötü halde çıktım saçlarım kabarık makyajım akmış vücudum zaten ödemli şiş ve kamerada göründüğüm gibi değilim daha da kötüyüm gerçekte, işte bu konuştuğum kişinin dükkanları vardı nenem illa oradan gitmemiz lazım dedi benim de içimde kötü his vardı biliyordum onunla karşılaşacağımı neyse dedim gidelim oradan bir baktım karşımda o bana bakıyor çok utandım beni ilk kez gördü ve bu kadar kötü halde görmesine çok üzüldüm ve utandım, neyden kaçıyorsan başına geliyor gerçekten, çok taktım kafama böyle olmamalıydı ya

Instagram flörtüm beni ilk kez bu kadar dağınık görünce ne düşünmüş olabilir, fazla kafaya takıyor muyum?