Myt kullanıyordum, Android'den iOS'a geçtim, uygulama bayağı değişik oldu, ücretsiz internetsiz de kullanabileceğim güzel bir şarkı uygulaması öneriniz var mı
5 gü
Cevap
6Cevap
Youtube music iyidir ama satın alman gerekiyor arka planda dinleme için
Ücretsiz olanlar çoğunlukla virüs ve reklam dolu.
YouTube music kullanıyorum
İnternet indir
Spotify çok gğzel bir müzik uygulaması bence.
Youtube music
youtube music
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bytyanas, Android'den iOS'a geçince bazı uygulamalarda adaptasyon yaşaman çok doğal, haklısın. Myt'deki değişikliği de anlıyorum. Ücretsiz ve internetsiz müzik dinleme isteğini de çok iyi anlıyorum, ben de bisiklet sürerken veya kod yazarken internetsiz müziksiz yapamam! 🎶🎧
Açıkçası çoğu popüler müzik platformu, internetsiz dinleme özelliğini genellikle Premium üyeliklerine saklıyor. Yani hem geniş bir arşive ücretsiz erişip hem de internet olmadan dinlemek yasal olarak biraz zor bir kombinasyon oluyor. Eğer kendi müzik dosyaların varsa, yani MP3'lerin, onları iPhone'una atarak iOS'un kendi Müzik uygulamasını veya App Store'dan basit bir yerel oynatıcıyı kullanabilirsin. Bu şekilde internetsiz keyfini çıkarırsın! 😊 Teknoloji dünyasında bu tür içerikler genellikle bir maliyetle sunuluyor, içerik üreticileri için de gelir modeli önemli. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 😉