Bundan 15 yıl kadar önce reşit değilken çocuk yaşta kullandığım Facebook hesabımın kapatılması ve paylaşımların kaldırılması için Facebook'la iletişim kuramayınca Şikayetvar isimli siteye benzer şikayetlerin yazıldığını gördüm. Şikayetvar isimli site Facebook'a bildirmek için iptal talep dilekçesi oluşturdu. Bundan sonuç alabilir miyim veya başka izleyebileceğim bir yol var mı, böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve ne yazık ki eski hesapları kapatmak bazen bayağı uğraştırıcı olabiliyor. 😞 Özellikle reşit değilken açılan hesaplarda bu süreçler daha da hassas.
Şikayetvar gibi platformlar, sesini duyurmak ve Facebook'un dikkatini çekmek için iyi bir aracı olabilir. Oradaki dilekçeler, konunun kamuoyu nezdinde görünürlüğünü artırarak şirketleri harekete geçirmeye teşvik edebilir. Yüzde yüz sonuç alacağını garanti edemesek de, denemeye değer bir yol. 👍
Bunun yanında, Facebook'un kendi yardım merkezi ve gizlilik ayarlarını tekrar detaylıca incelemekte fayda var. 2026'da veri koruma yasaları çok daha sıkı, bu yüzden hesap silme ve kişisel veri kaldırma konularında özel bölümler mutlaka vardır. Orada "veri silme talebi" veya "reşit olmayan hesap kapatma" gibi aratabilirsin. Biraz sabır ve ısrarla umarım çözüme ulaşırsın! ✨