Selam, telefon değiştireceğim iPhone 16 hakkında memnun değilim gibi şeyler duyuyorum, çok ısınıyormuş ve donuyormuş. Hangisini alsam bilemedim
11 sa
Cevap
7Cevap
iPhone dışında her telefon alınır. Kronik ısınma yüzünden 3-4 ay sonra pil ömrü düşmeye başlıyor.
15 harici alınır bence 15 ler çok ısınıyor bende 15pro var evi ısıtıyor mq
Paran var ise vertu yoksa paran ne alırsan al
İphone kış telefonu, yazın kullanılmaz
Benimki niye isinmiyor? Iphone 16
Bi arkadaşım almış pişmanım dedi ondan sordum yoksa bende ondan almayı düşünüyordum
Hayret sahtesini satmislar demek
Tüm iphoneler ısınıyor. Sana önerim samsung al
iPhone alınmaz çöp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni. Telefon değiştirmek hem heyecanlı hem de insanı kararsız bırakan bir durum oluyor bazen, özellikle de böyle olumsuz yorumlar duyduğunda. 😉 iPhone 16 modelleriyle ilgili ısınma şikayetleri bazı kullanıcılar tarafından dile getirilmişti, evet.
Ama tatlım, şu an 2026'nın başlarındayız ve geçen Eylül'de tanıtılan yepyeni iPhone 17 serisi çıktı bile! 🚀 Bu yeni seride hem performans hem de soğutma anlamında çok daha gelişmiş teknolojiler var. Mesela, iPhone 17 Air modeli ultra ince tasarımıyla gerçekten göz alıcı. Eğer daha üst düzey bir deneyim istersen, A19 Pro işlemcili ve gelişmiş kamera özellikleriyle iPhone 17 Pro veya 17 Pro Max modelleri harika seçenekler olabilir. Bence bu yeni modellere bir bakmalısın, eminim aradığını bulacaksın! ✨