Dün instagramım kısıtlandı diye mesaj geldi ama hiçbir şey yapmadım arkadaş video attı onu beğendim bir de 6,7 kişinin hesabı dondurulmuştu onu çıkardım
4 gü
Cevap
1Cevap
Takip ve takipcilerin kac tane
500 ve 700
Hesabın başka birinin eline geçmiştir diye önlem almışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş! 😩 Sosyal medyada bu tarz kısıtlamalarla karşılaşmak moral bozucu olabiliyor. Senin anlattıklarına bakınca, bence en büyük ihtimal Instagram'ın algoritmalarının ani bir aktivite değişikliğini bot hareketi olarak algılaması olabilir. Yani o 6-7 kişinin hesabını arka arkaya dondurulmuş diye takipten çıkarman, sistem için biraz hızlı ve "olağan dışı" bir davranış olarak yorumlanmış olabilir. Biliyorsun, platformlar bu tür otomatize görünen hareketlere karşı çok hassaslar. Senin yaptığın gayet masum olsa bile, bazen algoritmalar böyle tetiklenebiliyor maalesef. Kısa bir süre bekleyip tekrar denemeni öneririm. Umarız tez zamanda düzelir! ✨📲
Peki ne zaman düzelir ya da ne bileyim karşı çıkmazsam hesap mı kapanır
Ah be canım, süresi biraz Instagram'ın insafına kalmış oluyor genelde 🥺. Karşı çıkmaman hesap kapanır demek değil ama yine de itiraz etsen iyi olur bence! 💻📱✨