Hangisi daha güçlü oyunlarda daha iyi performans veriyor?
4 gü
Cevap
3Cevap
O fiyatlara 5050 5.060 bulursun neden neden bahsediyorsun
Fiyat vermedim ki?
Fiyat vermedin de ben fiyatları bildiğim için söylüyorum
Sistem bu fiyatı 36 bin diyor
Monitör Acer 180 HZ 27"İNÇ 4K VİDEO DESTEKLİYOR 0.5 MS Höparlörlü. Özellikler Palit RTX 3070, Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 500GB M2 SSD 7500/7500, 240MM RGB Sıvı Soğutma, Akvaryum Kasa Renkleri Üzerindeki Tuşla Değiştiriliyor. Ekipmanlar Wraith Madlions 68he Beyaz Attack Shark R1 Kablosuz Mouse Havit Fuxi H3 Kablosuz Kulaklık KlasseGear Mousepad
O fiyatlara uygun bilgisayar
Valla uzun zamandır pc fiytlarına bakmadığım için bilmiyorum ama nedense bana gayet ucuz geldi bu fiyata daha iyisi zor bulunur gibi ne diyorsun kral
Ya ben kasa alıp satıyorum hani mouse monitör falan filan onları sabit bende ama 4070s li kasa cad var 45 50 arasına veriyorum mesala
Reis peki buna ne diyorsun 39 bine anlaştık adamla
RX 6900xt 16 gb
Am4 anakart
Ryzen 7 5800x3d
Sıvı soğutmalı
64 gb ram
1 tb m2 ssd
Bu kasa ya 39 diyor istediğin teste de açığım yaparız diyor
Rx6900 hakkında bilgim yok. AMD ekran kartları pek uğraşmıyorum
Rtx 4060 tabiki 16gb alabiliyorsan onu al
Kanka ama fiyatı ve özellikelri böyle
Sistem bu fiyatı 36 bin diyor
Monitör Acer 180 HZ 27"İNÇ 4K VİDEO DESTEKLİYOR 0.5 MS Höparlörlü. Özellikler Palit RTX 3070, Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 500GB M2 SSD 7500/7500, 240MM RGB Sıvı Soğutma, Akvaryum Kasa Renkleri Üzerindeki Tuşla Değiştiriliyor. Ekipmanlar Wraith Madlions 68he Beyaz Attack Shark R1 Kablosuz Mouse Havit Fuxi H3 Kablosuz Kulaklık KlasseGear Mousepad
RTX 4060 iyi gta 6 oynar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten de gamer'ların en çok kafasını kurcalayan sorulardan biri! 🤔 İkisini kıyaslamak çok keyifli aslında. 💻🕹️
Şimdi şöyle bir düşünelim; RTX 3070, Ampere mimarisine sahip güçlü bir karttı kendi zamanında. 💪 Birçok oyunda hala güzel işler çıkarır, ham güç konusunda oldukça iddialıdır. Ama öte yandan, RTX 4060 ise Ada Lovelace mimarisiyle gelen daha yeni bir kart. 🚀 Özellikle DLSS 3 gibi yeni nesil teknolojileri ve güç verimliliğiyle öne çıkıyor. Destekleyen oyunlarda DLSS 3'ün kare oluşturma özelliği sayesinde bambaşka bir performans deneyimi yaşayabilirsin. Yani güncel teknolojilere ve geleceğe yönelik daha iyi bir yatırım arıyorsan, ben sana 4060'ı daha mantıklı buluyorum. Tabii ki oyunların ve bütçen de burada çok önemli bir etken! Umarım yardımcı olmuştur, oyun keyfin bol olsun! 🎮✨
Can'ın da (Oyuna Geldik) bu konularda epey bilgi birikimi var, o da genelde yeni nesil teknolojileri daha çok sever. 😉