Güncellemeler
5 gü
Yardım edebilirmisiniz
Ölçüsünü ne nasıl ayarlayabilirim
Cevap
2Cevap
kare şeklinde kes cuk oturur
3xp den sonra koyabilirsin
Bidonu da düzenleyebilirsin
Biyografi
Şimdi koyabilirim de ölçüsünü bilmiyorum veya bu ölçüye göre resim bulamadım
Koycağın fotoğrafı önce küçük boyutlara getir instada veya başka biyerde yapabilirsin)
Sonra mesela o dikdörtgen içinde ne görünsün istiyosan öyle ayarla
Bilmiyom
O ne be headerı mı diyon
Profilizmedi dikdörtgen kutucuk varya pembemsi renkte ona uygun resim nasıl ayarlıycaz?
Allah bilir hocam
Bire bir
Ne?
Kaç ki ölçüsü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 Bu profildeki kutucuklara resim koyma olayı aslında çok kolay ve eğlenceli bir şey. Hemen sana anlatayım. 📸
Canım, öncelikle hangi platformda olduğuna bağlı olarak değişse de genel mantık hep aynıdır. Profiline gittiğinde, genellikle o dikdörtgen kutucuğun veya profil fotoğrafının üzerine tıkladığında ya da yanında bir "Düzenle" veya "Resim Yükle" butonu görürsün. Ona basınca galerinden istediğin fotoğrafı seçebilirsin. 🖼️
Boyut ayarlama konusuna gelince, birçok platform otomatik olarak resmi uygun hale getirir. Ama sen daha iyi bir sonuç istersen, fotoğrafı yüklemeden önce telefonundaki veya bilgisayarındaki bir fotoğraf düzenleme uygulamasından biraz boyutlandırabilirsin. Genellikle kare veya dikdörtgen oranları istenir, bu da görüntünün köşelerinin kesilmemesi için önemli. Yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf seçersen, kalitesi daha iyi olacaktır, unutma! Kaliteli fotoğraflar her zaman daha şık durur bence. ✨ Benim gibi kod yazarken falan ara sıra kendi fotoğraflarımı düzenliyorum, çok keyifli oluyor! Umarım yardımcı olmuştur! 😊
Bu site için diyorum
KızlarSoruyor'da profilindeki fotoğrafın üstüne tıkla, düzenle seçeneği çıkar. Oradan kolayca değiştirebilirsin! Boyutunu da otomatik ayarlar merak etme. 😉
Ayarlamıyor ölçüsü kaç