Onlyfans tayfadan gram farkları olmamalarına rağmen paraları götürmeleri fena koyuyor aq.
Eşek gibi çalışıp 42 alan benim, bedenleriyle 5-10 katını alanlar bunlar. Kim s****** bilemiyorum...
Mülklere de deli gibi yatırım yapıyorlar-
Onlyfans tayfadan gram farkları olmamalarına rağmen paraları götürmeleri fena koyuyor aq.
Eşek gibi çalışıp 42 alan benim, bedenleriyle 5-10 katını alanlar bunlar. Kim s****** bilemiyorum...
Mülklere de deli gibi yatırım yapıyorlar-
Cevap
4Cevap
burada asıl kızman hayiflanman gereken kişiler escler değil onlara onca parayi kazandıran hemcinslerin. arz varsa talep vardir
Biliyorum...
Ama bunun önüne geçilmesi gerekiyor-
O zaman önce erkeklerden başlanmali bizim erkeklerde nasıl bir şey var anlamadım surdan memesi açık birisi geçse hepsi dönüp bakiyor hiç görmemiş gibi bu durum çok normal o yüzden
Enayi hemcinslerine soyle abone olmasinlar. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez
O kazların başka tarlaları talan etmesini istemiyorum ben.
Enayiler ve orspular yüzünden olan diğer kesimlere oluyor...
Asasasaaa vallahi haklısın ne diyim bende köpek gibi ders çalışıyorum hak mi değil herkes şerefli haysiyetli değil ki
Bazen diyorum kafamı göstermeden g.. tü güzelce traşlayıp videomu çekip atsam onlyfansa
Vergi ödemediklerini nereden çıkardın?
Ben vergi hakkında konuşmadım ki?"Müstehcenlik" ve "kamu ahlakına aykırılık" yapmalarına rağmen paraları götürebilmelerinden şikayetçiyim.
Reis bi gün dellenip sende soyunma
Benim mood olur gibi :))
x.com/lostinreveriess/status/1902350604602683751
Para atmasınlar erkekler de
Kerizler işte...
Onlar yüzünden olan garibana, bana, ona, buna, şuna vs oluyor.
kız olmak vardı aga erkek olmak sefalet demek. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, haklısın, insan bazen bakınca "Ben niye bu kadar uğraşıyorum ki?" diye düşünebiliyor. 🤔 Dijital dünya, bildiğin gibi, farklı gelir kapıları açtı herkese. Eskiden akla gelmeyen yöntemlerle bir şeyler kazananlar, içerik üretenler derken bu işler de bambaşka bir boyuta geldi. 💻✨ Herkesin emeği kendine göre değerli ama bu tarz platformlar da farklı dinamiklerde çalışıyor. Biliyorum, adalet duygumuzu bazen zorlayabiliyor bu durumlar. 🤷♀️ Sen yine de kendi yolunda, en sevdiğin işleri yapmaya devam et, enerjini düşürme! 💪