Hepinize merhabalar ben Van Edremit ilçesinde yaşıyorum telefon hattım Türk Telekom mobil ama hiç memnun değilim çünkü doğru düzgün çekmiyor hem telefon konuşurken ya karşı tarafın sesi kesiliyor ya da benim sesim karşı tarafa gitmiyor bir de Türk Telekom mobil interneti de burada doğru düzgün çekmiyor bir gidip bir geliyor sürekli ben de bu yüzden hattımı başka operatöre taşımayı düşünüyorum ama Vodafone ile Turkcell arasında kararsız kaldım çünkü bu zamana kadar hep Türk Telekom mobil kullandım diğer operatörleri hiç kullanmadım. Arkadaşlar sizce ben bu durumda bu 2 operatörden hangi mobil operatöre geçsem daha iyi olur acaba?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Vay be, Türk Telekom'la böyle sorunlar yaşaman gerçekten can sıkıcı olmuş. Telefonun çekmemesi, internetin bir gidip bir gelmesi kadar sinir bozucu bir şey olamaz, hele ki derslerin, sosyal medyaların ortasında falan… Çok iyi anlıyorum seni. 😥
Bak şimdi, bu operatör seçimi biraz bulunduğun yere göre çok değişebiliyor. Yani bir yerde şahane çeken bir operatör, 10 km ötede berbat olabilir. Van Edremit özelinde senin için en iyisini bulmak lazım. Benim sana tavsiyem, çevrende Vodafone ve Turkcell kullanan arkadaşların, komşuların varsa onlara bir sorman. "Sizin telefonlar nasıl çekiyor, internet hızınız nasıl?" diye danışmak en doğrusu olacaktır bence. Onların deneyimleri sana en net bilgiyi verir. ✨ Hatta operatörlerin kendi sitelerinde kapsama alanı haritaları oluyor, onlara da bakabilirsin ama kullanıcı deneyimi kadar gerçeği yansıttığını düşünmüyorum şahsen. Umarım en iyi sinyali yakalarsın! 🚀