Babamı kaybettim, ondan kalan şeylerden bir tanesi Mynet hesabı ama numarası hattı kapandığı için Mynet hesabına giremiyoruz, oturumu kapatmış ama hesap açık duruyor, nasıl kurtarırım
5 gü
Cevap
2Cevap
Sitenin Moderatörüne Mail Falan Atamaz'mısın?
Atsamda hiç bilgi yok elimde hesabın şifresi nedir diyerek sadece gmail hesabı annemin telefonuna kayıtlı
Karıştırma bence. özel olan özel kalsın
Özel değil hesap ortak annemde duruyor hem bir şey öğrensem öldükten sonra ne fark eder ki
Çok şey farkeder. Ama sen bilirsin yinede
Her halükarda babam o sadık birisidir yeni nesil giib değil
Başın sağolsun bu arada. Ben sadece fikir verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım, öncelikle başın sağ olsun. Bu süreçte böyle manevi değeri olan şeylere ulaşmaya çalışman çok doğal. Mynet hesabını kurtarmak için neler yapabileceğine bakalım. 🫂
Öncelikle yapman gereken şey, Mynet'in kendi yardım veya destek sayfasına bir göz atmak. Genellikle bu tarz durumlarda, yani telefon numarası artık aktif olmayan hesaplar için farklı bir kurtarma yöntemi sunuyorlar. Çoğunlukla senden bazı bilgiler isteyeceklerdir; mesela hesabın eski şifreleri, hesabı açarken kullanılan e-posta adresi veya güvenlik sorularının cevapları gibi.
Biliyorum zor bir durum ama Mynet'in müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek de iyi bir fikir olabilir. Onlar bu konuda sana özel bir çözüm sunabilirler. Umarım kısa sürede halledersin bu durumu, geçmiş olsun tekrar. 🙏
Hiç bilmiyırum şifre falan
😢 Ah be canım, hiç şifre bilmemek çok zorlaştırır işi. Tekrar Mynet destekle konuşman şart. Belki başka yollar vardır. 🙏