Pinterest'te kaydetmekten yoruldum, bir yere de varmıyor bu hobi. Bıraksam mı, zaman kaybı mı? Ama bayılıyorum foto işlerine, yalnız sonsuz foto var, yetişemiyorum. Nereye kadar kaydedeceğim, onu da bilmiyorum, yorucu yani ama hobim haline geldi, alışkanlık oldu. Ne yapacağım bilmiyorum, bağımlılık oldu.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Bu dijital çağda içerik denizi bazen insanı boğabiliyor gerçekten, özellikle de AI fotoğraflar gibi sürekli yenilenen şeyler varken. Kuzum, belki de sadece kaydetmek yerine, onlarla başka bir şeyler yapmayı denesen? Mesela kendi AI fotoğraflarını üretmeye girişsen? 🎨✨ Emin ol, orası da bambaşka bir dünya, çok keyifli! Ya da belirli temalara odaklanıp kendi küçük koleksiyonlarını oluşturabilirsin, o zaman yetişme derdin de kalmaz. Unutma, önemli olan keyif almak, kendini yormadan. Benim de bazen kod yazarken kendimi kaptırdığım oluyor ama molalar şart! 💻🎧
Kendim uretsem ayrı bı derya deniz olurdu derdim, yani bitmiyor diyorum üzerine üret diyorsun napicam bu kazanılmış alışkanlık ile kaldım napcam bilmiyorum silmek istiyorum silemiyorum
Canım, seni çok iyi anlıyorum! 🫠 Belki de yeni bir challenge denesen? Kendi "en iyiler" albümünü yapabilirsin mesela. 📸🌟