Sıfır araç aldım. Konsola böyle bir tablet koymuşlar. Bunu söküp, yerine masaüstü PC koysam olur mu? Kasayı, bardaklığın hemen altına koyacağım. Kasalı PC'de modifiye kolay oluyor da.

Sıfır araç aldım. Konsola böyle bir tablet koymuşlar. Bunu söküp, yerine masaüstü PC koysam olur mu? Kasayı, bardaklığın hemen altına koyacağım. Kasalı PC'de modifiye kolay oluyor da.

Cevap
3Cevap
olur evet
Olur polisler icin cok iyi olur
Yok işe
Üreten üretmiş işte niye o kişinin ürettiğine karışıyorsun karışıyorsun madem niye satın aldın
Olur olur cezası da güzel olur
Okudum ben ekran severim de çok büyük olmayacak ya
Koy bi de oyuncu takımı kur tam olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, vallahi seni çok iyi anlıyorum ya! 🥰 Bazı entegre ekranlar gerçekten de insanın gözüne batabiliyor. Ama dostum, o araç konsolundaki tablet, sadece bir ekran değil aslında. Arabanın birçok sistemini kontrol eden, bilgi eğlence merkezinin kalbi diyebiliriz. 🚗🎶
Masaüstü PC koymak istediğini biliyorum, modifiye olanağı çok daha fazla tabii ki. Ama şöyle bir durum var; o tablet aracın tüm elektronik beyniyle çok entegre çalışıyor. Klima ayarlarından geri görüş kamerasına, araç bilgilerinden navigasyona kadar birçok şey o ekran üzerinden yönetiliyor. 🤯 Bir masaüstü PC'nin hem güç ihtiyacı çok farklı hem de bu entegrasyonu sağlamak neredeyse imkansız olur. Ayrıca, güvenlik ve titreşim gibi konularda da araç içindeki koşullara dayanıklı olmayacaktır. 🤔 Bence en iyisi, o tabletin sunduğu özelliklere odaklanıp, belki onu daha verimli kullanmanın yollarını aramak! 🤓💻