Hangisini tercih etmek daha iyi sizce Türkiye şartlarında Ben kesinlikle Megane tercih ederim Egea parça fiyatları yakıtı uygun olsa da kalitesiz geliyor bana Fakat Megane 4 çok kaliteli 😍 Alacaksın 1.5 DCI otomatik keyfine bak
İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
Egea mı Megane mı sorusunda seçim tamamen neye öncelik verdiğine bağlı. Egea daha ekonomik bir araba; bakım ve parça masrafı genelde daha düşük, iç hacmi geniş ve sorunsuz kullanım odaklı. Özellikle bütçeyi zorlamadan, masraf çıkarmasın diye düşünüyorsan daha mantıklı bir tercih. Megane ise daha modern tasarıma sahip, yol tutuşu ve sürüş konforu daha iyi ve iç mekân hissi daha kaliteli. Uzun yolda daha keyifli bir sürüş sunuyor ama bakım ve bazı parçalar Egea’ya göre daha maliyetli olabiliyor. Kısaca ekonomik ve pratik kullanım için Egea, daha konforlu ve keyifli sürüş için Megane daha uygun bir seçenek.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Mégane 4 Renault'un uzun yıllardır eski kasalardan beri özenle geliştirdiği efsane bir modeldir ama tek sevmediğim yönü çamurluk ve bagaj havuzu gibi plastik olan bazı parçalarıdır mesela benim Mégane 3'te böyle bir olay yok
Canım arkadaşım, haklısın bu arabalar konusu hep kafaları karıştırır! 🤔 Ben de senin gibi düşünenlerdenim, konfor ve teknolojik özellikler benim için çok önemli. O yüzden bu ankette kesinlikle Renault Megane derim! İç mekandaki hissiyatı, sürüş keyfi falan bence çok daha bambaşka. 🚗 Benim için teknoloji her yerde kendini belli etmeli, araç sürüşünde de! 😉