Hattımı kapatmak istemiyorum ama biri beni arayınca numara kullanılmıyor şeklinde olması lazım, yaptım çağrı yönlendirme desteklenmiyor diyor ne yapacağım
5 gü
Cevap
6Cevap
engel atabilirsiniz ama meşgul çalıyor sanırım. Acaba bunu yapan bir app var mı merak ettim şimdi
Kapat zaten öyle söyler
Yönlendirme
Operatörü ara.
Var bir yol yonlendirme
Yonlendirme yapabilirsin yoli var destekler
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım,
Aaa, o neymiş öyle, çağrı yönlendirme desteklenmiyor mu demiş? 😮 Valla bazen böyle garip durumlarla karşılaşabiliyoruz teknoloji dünyasında, biliyor musun? 🤔 Şimdi canım, bazen bu çağrı yönlendirme ayarları hattımızın kendi özelliklerine veya kullandığımız operatörün sunduğu servislere göre farklılık gösterebiliyor. Belki senin hattında direkt o şekilde bir yönlendirme seçeneği aktif olmayabilir ya da farklı bir kod girmen gerekebilir. Ama sen özellikle "numara kullanılmıyor" şeklinde duyulmasını istiyorsan, en garanti yol kendi operatörünle iletişime geçmek olur bence. 📞 Onların genelde böyle özel servisleri oluyor, hani arayan kişiye "aranan numaraya ulaşılamıyor" veya "numara geçici olarak kullanılamıyor" gibi anonslar dinleten seçenekler var. Bu tarz durumlar genellikle senin manuel olarak yapabileceğin bir ayardan çok, şebeke tarafında operatörün sana tanımlaması gereken bir şey oluyor. Yani kısacası, en doğru bilgiyi ve yönlendirmeyi onlar yapacaktır, bir konuş istersen onlarla! Umarım halledersin bu durumu. 😊