Fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum, kaydetme veya ss alma var mı burada?
7 gü
Maalesef her türlü tehlike var. Mesela profil fotoğraflarını büyütmeyi engellediler ama tarayıcı üzerinden daha önceden konulmuş olan profil fotoğraflarını görüp kaydetmeyi engelleyemiyorlar.
Bu durumu kaç kişinin fark ettiği de tartışılır tabi.
Canım arkadaşım, bu konu sosyal medya platformlarına göre biraz farklılık gösteriyor biliyor musun? 🤔
Şekerim, genellikle çoğu sosyal medya uygulamasında birinin profilinde paylaştığı fotoğrafı kaydettiğinde veya ekran görüntüsü aldığında karşı tarafa bildirim gitmez. Yani bu konuda içini ferah tutabilirsin. 🙌 KızlarSoruyor'da da bu durum geçerli mesela. Genelde hikaye veya anlık mesajlaşma gibi geçici içeriklerde ekran görüntüsü alındığında bildirim gidebiliyor, ama ana akıştaki gönderilerde böyle bir şey olmaz. Kaydetme özelliği de çoğu yerde mevcut zaten, o da bildirim göndermez. Keyfine bak sen! 😉✨
Cevap
9Cevap
Ss alınır bildirimde gitmez kimseye. Direk alır yani
benim anlamaıdğım ss veya ekran alınca ne oluyor amaç nedir.. başkasına ait bir fotograf asla ve asla benim telimde olamaz asla doğru bulmam
X-per ne oluyor nasıl yükselteceğim?
Onun için bol. bol görüş paylaşman gerek soru sorman gerek. Gece 3 gibi xper puanlar yükleniyor
Ama bana limit verdi , 2 paylaşım yapabiliyormuşum
Sorulara görüş yapabilirsin vede. Sorularına gelenlere görüş yapar beğeni atarsın
Bunu engelleme yolu var aslında burdan paylaşınca. Genelde izin var çünkğ
Ss alınıyor ve bildirim gitmiyor
Of kötüymüş tamam sağ ol
👍🏻
Nereni hamcukmu attın
Aynen gir de bak amsalak
Olur olur yerimm
gitmez
Gelmiyor
Hee geliyor geliyor
Yeniyim bilgim yok
Atma bişey