İnternet & Teknoloji 6 gü Neden benim de diğer kızlar gibi Instagram’lık güzel fotoğraflarım olmuyor, sorun mekan mı kombin mi poz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor resimdeki benim yapay zekadan sadece kombini değiştirilmiş halde Neden benim de diğer kızlar gibi Instagram’lık güzel fotoğraflarım olmuyor, sorun mekan mı kombin mi poz mu? Cevapla Instagram Soruları Resim Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 6 gü mekan kötü kombine kötü. Mekandan cok anlamam dürüst olmak gerekirse. ma üst illa aynı kalıcaksa, üste yapısan bordo bodyler var. Cok az bol tshirtlerde olabilir. Pantolon daha güzel keten ve kot modelleri var. 1 0 Yorumla
MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 6 gü Poz, ışık açısı ve fotoğrafı çeken kişinin beceriksizliği. 2 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 6 gü İnternet & Teknoloji konusunda 625 cevap paylaştı. Fotojenik değilsindir 1 2 Yorumla Soran 6 gü evet değilimdir de bir insanın hiçmi güzel fotoğrafı olmaz skdjs Yorumla m Tengria 6 gü Benim de yok hiç Yorumla
_kemancı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 123 6 gü Cane çekildiğin açı berbat bide youtubedan poz verme taktikleri izle on numarasın malzeme güzel 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 gü Olması gerekmiyor ama? 0 4 Yorumla Soran 6 gü ama olması istiyorum Yorumla hangovers 6 gü Hepiniz bu kafadasınız şu an ne zaman birbirinize benzemeyi bırakıp kendinize has olmayı düşüneceksiniz acaba Yorumla Soran 6 gü fotoğraf çekinmek istemekle bunun ne alakası var ilerde belki bende gençlik fotoğraflarıma bakmak istiyorum Yorumla hangovers 6 gü Konu şu an kendini olduğun gibi beğenmeyip İnstada özendiğin insanlar gibi olmaya çalışman bu çok acı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 gü Kombi ve mekan fizik guzel 1 1 Yorumla Cevap sahibi 6 gü Seni guzellestirebilirim. Kiyafet ve bakima ihtiyacin vr Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 gü İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı. daha ne olsun bu iyi zaten 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 gü İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mekan 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 6 gü İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Hepsi sorun aslında 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
mekan kötü kombine kötü.
Mekandan cok anlamam dürüst olmak gerekirse. ma üst illa aynı kalıcaksa, üste yapısan bordo bodyler var. Cok az bol tshirtlerde olabilir.
Pantolon daha güzel keten ve kot modelleri var.
Poz, ışık açısı ve fotoğrafı çeken kişinin beceriksizliği.
Fotojenik değilsindir
evet değilimdir de bir insanın hiçmi güzel fotoğrafı olmaz skdjs
Benim de yok hiç
Cane çekildiğin açı berbat bide youtubedan poz verme taktikleri izle on numarasın malzeme güzel
Olması gerekmiyor ama?
ama olması istiyorum
Hepiniz bu kafadasınız şu an ne zaman birbirinize benzemeyi bırakıp kendinize has olmayı düşüneceksiniz acaba
fotoğraf çekinmek istemekle bunun ne alakası var ilerde belki bende gençlik fotoğraflarıma bakmak istiyorum
Konu şu an kendini olduğun gibi beğenmeyip İnstada özendiğin insanlar gibi olmaya çalışman bu çok acı
Kombi ve mekan fizik guzel
Seni guzellestirebilirim. Kiyafet ve bakima ihtiyacin vr
Bu pozu iyi bir yerde versen gayet iyi
daha ne olsun bu iyi zaten
Kombin güzelde çekilen yer vs köşeler kötü
Mekan
Hepsi sorun aslında
Arka plan leşşş
Ayakkabi olmamis.
Düşünce